Gianina Corondan surprinde cu o noua tinuta inedita! Nu se dezminte de atitudinea excentrica!


Vedeta a fost intotdeauna un personaj excentric.

 

Fosta prezentatoare de meteo s-a remarcat printr-o atitudine originala si un stil vestimentar aparte, amprente personale care nu i-au disparut nici astazi. Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe vedeta in fata unei patiserii.
Imbracata in stilu-i caracteristic, cu pantofi cu toc “animal print”, rochie si o geanta sport rosie, protagonista noastra vorbea la telefon.
Conversatia parea una importanta pentru Gianina intrucat si-a dorit sa se concentreze doar la interlocutor, preferand sa se opreasca din mers si sa se aseze. Interesant e ca pana si husa mobilului este inscriptionata cu "G", semn ca simpatica posesoare simte nevoia sa personalizeze orice obiect care-i apartine.

Fosta prezentatoare de meteo s-a remarcat printr-o atitudine originala si un stil vestimentar aparte, amprente personale care nu i-au disparut nici astazi. Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe vedeta in fata unei patiserii.Imbracata in stilu-i caracteristic, cu pantofi cu toc “animal print”, rochie si o geanta sport rosie, protagonista noastra vorbea la telefon.

##VIDEO21295##Conversatia parea una importanta pentru Gianina intrucat si-a dorit sa se concentreze doar la interlocutor, preferand sa se opreasca din mers si sa se aseze. Interesant e ca pana si husa mobilului este inscriptionata cu "G", semn ca simpatica posesoare simte nevoia sa personalizeze orice obiect care-i apartine.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Ovidiu Peneş, specialistul kfetele.ro în medicină, răspunde la întrebările voastre! Vezi de ce ne cade părul toamna, dar şi ce alimente trebuie să consumăm să ne protejăm de cancer! KFETELE EXCLUSIV!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri