Gianina Corondan surprinde cu o noua tinuta inedita! Nu se dezminte de atitudinea excentrica!


Vedeta a fost intotdeauna un personaj excentric.

 

Fosta prezentatoare de meteo s-a remarcat printr-o atitudine originala si un stil vestimentar aparte, amprente personale care nu i-au disparut nici astazi. Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe vedeta in fata unei patiserii.
Imbracata in stilu-i caracteristic, cu pantofi cu toc “animal print”, rochie si o geanta sport rosie, protagonista noastra vorbea la telefon.
Conversatia parea una importanta pentru Gianina intrucat si-a dorit sa se concentreze doar la interlocutor, preferand sa se opreasca din mers si sa se aseze. Interesant e ca pana si husa mobilului este inscriptionata cu "G", semn ca simpatica posesoare simte nevoia sa personalizeze orice obiect care-i apartine.

Fosta prezentatoare de meteo s-a remarcat printr-o atitudine originala si un stil vestimentar aparte, amprente personale care nu i-au disparut nici astazi. Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe vedeta in fata unei patiserii.Imbracata in stilu-i caracteristic, cu pantofi cu toc “animal print”, rochie si o geanta sport rosie, protagonista noastra vorbea la telefon.

##VIDEO21295##Conversatia parea una importanta pentru Gianina intrucat si-a dorit sa se concentreze doar la interlocutor, preferand sa se opreasca din mers si sa se aseze. Interesant e ca pana si husa mobilului este inscriptionata cu "G", semn ca simpatica posesoare simte nevoia sa personalizeze orice obiect care-i apartine.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Raluca Bădulescu, intervenţii estetice după izolare! "Simţeam că îmbătrâneam"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri