Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe. „V-aș chema pe cei care spuneți că e scumpă să veniți aici doar o zi.”

Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe. „V-aș chema pe cei care spuneți că e scumpă să veniți aici doar o zi.”
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe. „V-aș chema pe cei care spuneți că e scumpă să veniți aici doar o zi.”

Getuța Sterp a transmis un mesaj urmăritorilor săi direct de la stână.

Getuța Sterp a făcut un filmuleț pe rețelele de socializare în care își dorea să prezinte munca grea pe care o depune la stâna de oi și faptul că multe persoane comentează de prețul laptelui, brânzei sau a cărnii de miel. Aceasta a ținut să le transmită urmăritorilor că își dorește să vadă măcar o zi ceea ce se întâmpla acolo și munca pe care o depune pentru fiecare produs în parte de dimineață până seara, astfel este convinsă că mulți și-ar schimba părerile după ce ar vedea ce se întâmplă cu adevărat.

„Dacă mai aud pe cineva că spune că e scumpă brânza, că este scump mielul și așa mai departe, vedeți cât am palmele? Ca bărbații. Vă iau la bătaie care mai spuneți că este scumpă. Nu e scumpă deloc la câtă muncă este. V-aș chema pe cei care spuneți că e scumpă să veniți aici doar o zi, nu vă pun să faceți nimic, doar să stați să priviți.
„Ați spune Fată, tu și toți care faceți treaba asta sunteți cu capul.” Bine, trebuie să fii și cu capul să faci. Dar sincer, dacă ați sta o zi, ați spune că nici nu sunt plătite toate produsele.”,
a spus Getuța Sterp.

Ce anunț a făcut Getuța Sterp pe rețelele de socializare

Citește și: Geta Sterp, întâlnire neașteptată în timp ce stătea cu oile pe drum! Tânăra a povestit totul în mediul online, după ce a vorbit cu soțul său: „A trecut un băiat pe lângă mine cu o mașină.”

Getuța Sterp
Getuța Sterp[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: Geta Sterp este prinsă cu activitățile gospodărești! Cum își petrece tânăra weekendul: „Eu sunt din nou la ceaun.”

Getuța a făcut un anunț pe rețele de socializare care îi privește pe urmăritorii ei, așa că aceasta a anunțat că are nevoie de cioban la oi, iar dacă există vreun băiat care se pricepe în lista ei, așteaptă mesaj în privat pentru a stabili toate detaliile cu persoana

respectivă.  „Am zis că îmi aranjez și eu un pic părul să fac un Tik-Tok, dar merge și așa ciufulită. Sunt cu oile azi, bate vântul, e frig, m-am îmbrăcat bine. Lăsând vorba multă, vreau să zic că am nevoie de cioban la oi, dacă am prin listă un băiat care se pricepe, aștept mesaj în privat. Cei care se bagă în seamă aiurea, abțineți-vă pentru că nu e cazul.”
, a spus Getuța Sterp pe rețelele de socializare.

Citește și: Bat clopotele de nuntă în „Casa iubirii”? Bogdan îi va oferi Rebeccăi un inel? Aflați cum va reacționa concurenta, joi, 23 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării- stirilekanald.ro

Getuța Sterp
Getuța Sterp[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Geta Sterp este prinsă cu activitățile gospodărești! Cum își petrece tânăra weekendul: „Eu sunt din nou la ceaun.”

Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Slabă, brunetă și ... Nu o RECUNOȘTI! Imagini rare

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

Tavi Colen, despre relația cu Gabriela Cristea: “Asta e nouă”

Horoscop 22 mai 2024. Află ce zodie alege să plece într-o scurtă escapadă

Radu, câștigătorul celui de-al doilea sezon Casa iubirii, invitat special la petrecerea Lenuței! „Mi-a fost dor de tine!” Iată ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies