Gerard Butler și Morgan Brown s-au despărțit, după șase ani de relație

Gerard Butler și Morgan Brown
Gerard Butler și Morgan Brown s-au despărțit

Gerard Butler și Morgan Brown s-au despărțit. Vestea vine după șase ani de relație în care toată lumea credea că vor ajunge în fața altarului.

Despărțire neașteptată în showbiz. Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood s-a despărțit, după cinci ani de relație.

Gerard Butler și Morgan Brown au pus poveștii de dragoste, după mai bine de șase ani de relație. Deși toată lumea spera ca cei doi vor ajunge în fața altarului, burlacul favorit al Hollywood-ului nu s-a dezmințit nici de această dată.

În vârstă de 50 de ani, Gerard Butler și Morgan Brown(49 de ani), au fost surprinși în luna august pe plajă și păreau extrem de îndrăgostiți, așa că vestea că nu mai sunt împreună

a luat pe toată lumea prin surprindere.

Gerard Butler și iubita
Gerard Butler s-a despărțit de iubita sa[Sursa foto: Hepta]

Gerard și designerul de interior Morgan Brown s-au cunoscut nu la mult timp după ce acesta a pus punct relației cu Mădălina Ghenea. Aceștia au fost văzuți în 2014 pe o plajă din Malibu, California, iar de atunci, relația lor a evoluat.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În 2016, aceștia au pus punct relației pentru puțin timp, însă în 2017 au reluat relația și totul părea bine între ei. Au mai continuat câteva despărțiri, mai ales că Gerard Butler a dezvăluit de multe ori că este extrem de ocupat și că meseria de actor îi ocupă tot timpul.

Citeste si: Mădălina Ghenea s-a logodit?! Totul despre relația cu Leonardo Maria Del Vecchio

Extrem de discret în legătură cu viața sa personală, Gerard Butler nu a oferit nicio declarație în acest sens, însă a fost văzut recent la o petrecere organizată în cinstea unui regizor.

Citeste si: Gerard Butler a ajuns la spital! Ce spun medicii despre faimosul actor

Gerard Butler și Mădălina Ghenea

 

Gerard Butler s-a iubit timp de câteva luni cu Mădălina Ghenea.

Frumoasa româncă l-a adus pe actor în România, unde acesta a stat mai multe zile. Paparazzii l-au surprins la momentul respectiv plimbându-se singur într-un sat de lângă Brașov, iar Mădălina Ghenea a fost nevoită atunci să se întoarcă în Italia.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Designer roman pe covorul rosu! Afla cine i-a cucerit pe englezi la GQ Men of the Year

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies