George Burcea, atac la Andreea Bălan: „A fost prinsă cu alt bărbat”


Andreea Balan si George Burcea

Actorul a vorbit pentru prima dată despre divorțul de Andreea Bălan. Ce a transmis George Burcea despre ce s-a întâmplat în ultimele luni.


In articol:

George Burcea nu i-a spus Andreei Bălan că va participa la emisiunea Ferma 2020, fapt care a creat discuții aprinse, după ce artista și-a dorit să meargă cu fetițele în vacanță, dar nu a avut semnătura acestuia.

„Fosta soție nu știe că sunt aici, i-am spus că plec la niște filmări în Bulgaria pentru o lună, o lună jumăte, cel puțin.

Nu prea i-a convenit, pentru că avea și ea filmări”, a declarat acesta.

„A rămas destul de șocată sau supărată, probabil. N-am putut să-i spun, pentru că, fiind la un alt trust, mă gândeam… Nu mă gândeam, nu am avut încredere în ea, sincer să spun! N-am avut încredere în ea și n-am vrut să spun acest lucru. (…) și mai știa că nu am acces la telefon deloc”, a declarat actorul în cadrul concursului “Ferma.

Orășeni vs. săteni”.

George Burcea a reacționat dur, după ce Andreea Bălan s-a plâns în urmă cu o lună că nu a dat de el pentru a face o procură cu ajutorul căreia să poată pleca din țară cu fetițele.

Actorul a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt:

„Nu ne complicăm cu absolut nimic! Nu îmi doresc să mă complic, pentru că eu, ca un tată responsabil și fost soț responsabil ce sunt, am anunțat-o cu cel puțin o lună înainte.

Când am anunțat avocații, am anunțat-o și pe ea, și pe mama soacră, și pe bonă, și pe cealaltă bonă. Și pe toată lumea am anunțat că eu voi pleca. Doar că știi care este chestia? Cred că am și scris lucrul ăsta. Sper să-l am scris, pentru că altfel… ea își dorește cu disperare să-mi ia custodie totală. Și atunci, acest scandal din acest ziar este tocmai datorită faptului că ea își dorește cu disperare, și atunci: va fi încă o probă la dosar. Vedeți? Eu am încercat și nu pot. D-asta am nevoie de custodie totală! Pentru că el nu răspunde”, a spus George Burcea.

George Burcea s-a întors la Andreea Bălan! Imagini emoționante
George Burcea s-a întors la Andreea Bălan! Imagini emoționante

George Burcea, mesaj ironic către Andreea Bălan

Nu în ultimul rând, George Burcea i-a transmis un mesaj ironic Andreei Bălan direct de la emisiunea în care este concurent și în care și Anna Lesko a vorbit despre comportamentul artistei.

„Cred foarte mult că i-a fost teamă ca oamenii care mă vor vedea la «Fermă» să nu-și schimbe părerea despre mine. Părerea pe care ei și-au format-o din cauza articolelor pe care ea le-a dat mereu în presă și la TV. Ea, orice lucru care se întâmplă în viața mea sau în viața ei sau în exterior, îl vede ca pe un huc de presă. Găsește hucuri de presă. Iar acest lucru a fost un huc de presă. Din punctul meu de vedere, acest lucru a fost un huc de presă ca ea să iasă din rahatul în care se băgase cu o anumită presă – o prinsese pe ea la Vama Veche cu noul ei iubit. Lucru pe care ea nu ar fi vrut să-l vadă nimeni, pentru că știu foarte bine acest lucru, înțelegi? Că știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo.

Și atunci, dacă lumea, la început era cu ea, după-aia, lumea a văzut-o cu acel bărbat și lumea a început s-o critice și să zică: «Hai, mă, dar încă sunteți căsătoriți, relația, altă relație?» După care a zis: «Perfect! A plecat! Gata, asta fac! Știu. Îl bag înapoi în rahat! Știu ce fac! Fii atent: eu îi zic că îmi vreau fetele, disperată să plec și el nu-mi răspunde. Gata, ăsta e huc-ul, îmi iau oamenii înapoi». Te rog, ia-ți oamenii toți înapoi. Ia-i! Ia-i! Te rog frumos, ia-i! Îți dau și eu câțiva, dacă… Mai am și eu câțiva, ia-i pe toți”, a mai declarat fostul partener al Andreei Bălan despre relația artistei cu Tiberiu Argint https://www.kfetele.ro/george-burcea-prima-reactie-dupa-ce-andreea-balan-s-a-cuplat-cu-tiberiu-argint-eu-prost-20093724, în cadrul emisiunii “Ferma. Orășeni vs. săteni”.


Abonează-te pe

Citește și:

Anna Lesko, atac la adresa Andreei Bălan: „Este dezechilibrată”

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Andreea Bălan, surpriză uriașă la prima oră a zilei! Cine a venit în vizită: „Aoleu, aoleu”

Schimbare radicală pentru Andreea Bălan! Ce mișcare îndrăzneață a făcut vedeta, în plin divorț

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Am rămas fără”. Larisa Udilă, despre problemele de sănătate
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri