Ce se întâmplă în acest moment între Andreea Bălan și George Burcea: „A avut un adevărat șoc...”


Ce se întâmplă în acest moment între Andreea Bălan și George Burcea după ce au anunțat că divorțează.

Andreea Bălan a dovedit în ultima vreme că l-a uitat de tot pe George Burcea, tatăl copiilor ei, iar acum este din nou fericită alături de noul său iubit.

De curând, au apărut și mai mult informații despre frumoasa artistă, acelea că Andreea Bălan ar fi divorțat deja de George Burcea dacă nu era pandemia. Cântăreața îl consideră acum pe George Burcea doar fostul soț și nimic mai mult, iar șansele de împăcare sunt nule.

Citeste si: George Burcea, prima reacție după ce Andreea Bălan s-a cuplat cu Tiberiu Argint: „Eu prost...”

„Andreea Bălan ar fi divorțat de George Burcea deja, dacă nu era pandemia de coronavirus și dacă nu erau suspendate multe dintre procesele care nu sunt urgente.

Andreea Bălan a depus actele în aprilie, dar, probabil, că primul termen, cel în care speră să se și termine divorțul ca proces, va fi stabilit prin septembrie. NU au nimic de împărțit, el va pleca din relație așa cum a intrat, iar ea abia așteaptă să se termine chestiunile procedurale. Deja îl numește pe George Burcea ca fiind fostul ei soț”, a spus o sursă pentru wowbiz.ro.

Ce se întâmplă în acest moment între Andreea Bălan și George Burcea
Ce se întâmplă în acest moment între Andreea Bălan și George Burcea

Citeste si: Andreea Bălan, umilită de George Burcea! Cum a reacţionat actorul după ce a văzut-o pe fosta lui soţie cu alt bărbat!?

După ce în urmă cu un an a fost la un pas de moarte, Andreea Bălan a decis să pună lucrurile la punct, să facă nunta cu George, pentru ca micuțele Ella și Clara să aibă o familie fericită. Însă, ultimele probleme de la începutul anului, precum și faptul că el nu și-a cerut scuze a fost un adevărat șoc pentru artistă.

„Andreea Bălan a avut un adevărat șoc atunci când a fost la un pas de moarte. Atunci, cum ea este femeie organizată, cum vrea să fie sigură că totul este bine pentru fetițele sale, a decis să se căsătorească cu George Burcea, se gândea că ar putea muri oricând și că trebuie să lase toate lucrurile în ordine. Pe vremea aceea, avea încredere că el va fi potrivit pentru acest lucru.

Apoi au intervenit problemele, iar George Burcea, pe lângă droguri, a avut și ieșirile publice contra Andreei, iar acest lucru este, probabil, imposibil de iertat, mai ales la cum e ea. Și, pe de altă parte, el nici măcar nu a încercat să își ceară scuze după ce a vorbit de Andreea așa cum a vorbit, lucru pe care nu l-a făcut niciun alt bărbat din trecutul ei, cu atât mai mult tatăl copiilor ei și soțul”, au mai declarat sursele pentru Wowbiz.


Citește și:

George Burcea, prima reacție după ce Andreea Bălan s-a cuplat cu Tiberiu Argint: „Eu prost...”

Andreea Bălan, umilită de George Burcea! Cum a reacţionat actorul după ce a văzut-o pe fosta lui soţie cu alt bărbat!?

Andreea Bălan, supărată după ce s-a aflat de Tiberiu Argint: „Se teme de ceea ce va urma”

Horoscop zilnic marți, 20 octombrie 2020! Află ce zodie ar trebui să încheie o relaţie care nu-i mai aduce fericire!

Mădălina și George de la Puterea Dragostei, la un pas să formeze un cuplu! Au, totuşi, câteva reţineri: "Dacă îmi ascult doar sufletul..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Maria Ghiorghiu, profeţie cutremurătoare: "Să ne confruntăm cu o foamete la nivel mondial"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri