Gagea, noul concurent intrat în Casa Iubirii, a intrat în interogatoriul fetelor. Ce a aflat Julia despre el? „Am avut propria afacere, am dat faliment.”

Gagea, noul concurent intrat în Casa Iubirii, a intrat în interogatoriul fetelor. Ce a aflat Julia despre el? „Am avut propria afacere, am dat faliment.”
Gagea, noul concurent intrat în Casa Iubirii, a intrat în interogatoriul fetelor. Ce a aflat Julia despre el? „Am avut propria afacere, am dat faliment.”

Gagea este noul concurent care a intrat în Casa Iubirii.

Fetele au parte de o nouă surpriză în Casa Iubirii, deoarece un băiat a intrat pentru a le cunoaște. Odată ce a pășit în casă, Gagea, noul concurent, a surprins fetele cu câte un trandafir, iar după ce a făcut cunoștință cu fiecare în parte, acesta a început să se prezinte și să vorbească despre viața lui. Are 23 de ani, vine din Timișoara, dintr-o familie numeroasă, cu mulți frați, iar părinții lui, de asemenea, provin din familii foarte mari.

Giulia a fost curioasă să afle dacă acesta îi cunoaște pe Patrick și Cosmin, deoarece și ei sunt din Timișoara, dar tânărul a spus că nu să știe cu ei personal. A lucrat în mai multe domenii, având propria afacere care a dat faliment, însă spune că așa este la început.

Gagea:   Am 23 de ani, vin dintr-o familie numeroasă, de 6 copii, Când zic că e numeroasă, e numeroasă.

Tata are 14 frați, mama 12. Vin din Timișoara.

Julia: Îi știi pe Patrick, Cosmin? Și ei sunt din Timișoara.

Gagea: Nu ne știm. Ne știm din oraș, dar nu ne știm personal.

Roberta: Cu ce te ocupi?

Gagea: În momentul de față liber profesionist.

Am lucrat ca ospătar. Sunt multifuncțional de multe ori, am lucrat în multe domenii. Am avut propria afacere, am dat faliment. Așa e la început.

Ce a aflat Julia despre noul concurent

Citește și: Patrick, discuție cu Julia și Robi pe seama lui Giuly. Tânărul nu înțelege de ce Giuly se ia mereu de el. „Azi dimineață ne-am luat, iar acum e pe pace.”

Concurenți Casa Iubirii
Concurenți Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Andreea Mantea, confesiuni despre sărbători și viața de familie! „Nu picam niciodată în plasă. Văzusem prin ce a trecut ea și atunci nu făceam aceeași greșeală.”

Fetele au fost curioase să vadă și cum a decurs fosta lui relație și din ce motive au ajuns să se certe, iar în momentul în care a fost întrebat cât timp a stat cu ea, concurentul a spus că ar

fi făcut anul acesta, de ziua lui, doi ani. În acel moment, Julia a rămas uimită când a aflat că este născut în aceeași zi cu ea și cu Rebecca.

Gagea: Ne certam din nimicuri și cred că și ea le consideră nimicuri.

Julia: Cât timp ați fost împreună?

Gagea: Anul acesta, de ziua mea, făceam doi ani.

Julia: Când e ziua ta?

Gagea: Pe 22 iulie.

Julia: Pe cât?

Gagea: 22 iulie.

Virginia: Sunteți în aceeași zi?

Julia: Și cu mine, și cu Rebecca.

Julia
Julia[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Andreea Mantea, confesiuni despre sărbători și viața de familie! „Nu picam niciodată în plasă. Văzusem prin ce a trecut ea și atunci nu făceam aceeași greșeală.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies