Gabriela Cristea, mesaj către urmăritorii care spun că își etalează bogățiile pe internet. „Am un soț care ar putea să mă țină liniștit în fiecare zi acasă”

Gabriela Cristea, mesaj către urmăritorii care spun că își etalează bogățiile pe internet. „Am un soț care ar putea să mă țină liniștit în fiecare zi acasă”
Gabriela Cristea, mesaj către urmăritorii care spun că își etalează bogățiile pe internet. „Am un soț care ar putea să mă țină liniștit în fiecare zi acasă”

Gabriela Cristea a vorbit despre carieră și bani.

Gabriela Cristea a obișnuit deja să împartă cu urmăritorii săi toate subiectele legate de viața personală și profesională, așa că de această dată a abordat subiectul banilor.

Este Gabriela Cristea bogată? Prezentatoarea TV vorbește despre câștigurile financiare

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au vorbit despre momentul în care fiica lor a avut parte de bullying. „Am scos-o imediat din mediul respectiv”

Tavi Clonda
Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cine face curățenie în casa Gabrielei Cristea. Care este locul în care vedeta nu a aspirat niciodată. „El și-a asumat-o 100%. Niciodată de atunci nu am dat cu aspiratorul sau cu mopul acolo.”

Gabriela Cristea a făcut un videoclip pe rețele de socializare în care a dorit să le răspundă urmăritorilor care au comentat în nenumărate rânduri că ea și soțul ei își etalează bogățiile

pe internet. Prezentatoarea TV a ținut să spună că soțul ei câștigă destul de bine încât ea să poată sta acasă în fiecare zi, însă au muncit împreună pentru tot ceea ce au astăzi și au pornit în viață de la 0, ea fiind falită în momentul căsătoriei. „ Am un soț care ar putea să mă țină liniștit în fiecare zi acasă. Sau să mă duc doar de plăcere la televiziune, pentru că ea e cea mai mare pasiune a mea.
Dar am descoperit că în viață poți să faci mai multe lucruri, dar doar muncind  și străduindu-te în fiecare zi. Așa că cei care spun despre mine sau despre soțul meu că suntem niște bogătași cărora le-au picat niște chestii din cer, să se mai gândească. Pentru că el nu are avere de la părinți, eu nici atât. Am pornit amândoi de la 0 pentru că în momentul în care am intrat în această căsătorie amândoi, eu eram falită.”,
a spus Gabriela Cristea.

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: Breaking news despre Florin Piersic!- stirilekanald.ro

Ce lecție importantă vrea Gabriela Cristea să împartă cu urmăritorii săi

Pe lângă proiectul cu televiziunea, Gabriela Cristea vrea să transmită un mesaj cum că totul este posibil dacă muncești pentru a-ți îndeplini visul, așa că aceasta a recunoscut că petrece zile la rând în care să se gândească cum anume să facă bani pentru o viață și mai bună a familiei.  „Câștigasem o sumă foarte mare de bani, dar, din păcate, am pierdut-o.

Am trecut-o la pierderi fără nicio problemă și am luat-o de la capăt. Am făcut videoclipul acesta pentru că au fost foarte multe comentarii „cum că vă etalați bogățiile.” Nu. Vrem să transmitem un mesaj că dacă munciți în fiecare zi, ești perseverent și faci ceea ce faci cu plăcere, nu te duci la serviciu doar pentru că „timpul merge, leafa merge”, atunci chiar poți să ai niște lucruri. Și nici măcar nu e vorba de posesiune, ci să poți să faci niște lucruri cu familia.
Muncesc în fiecare zi și îmi strofoc mintea asta ca să mai facem bani și să ne fie bine, să producem pentru familia noastră, ca să ne dezvoltăm. Bogătașii adevărați nu investesc într-o casă, pentru că ea va cere alți și alți bani, ci investesc mai degrabă într-un business.”,
a mai povesti Gabriela Cristea.



Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Cine face curățenie în casa Gabrielei Cristea. Care este locul în care vedeta nu a aspirat niciodată. „El și-a asumat-o 100%. Niciodată de atunci nu am dat cu aspiratorul sau cu mopul acolo.”

Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Slabă, brunetă și ... Nu o RECUNOȘTI! Imagini rare

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies