Gabriela Cristea își face mustrări de conștiință în mediul online! Ce a pățit Iris când a dus-o la grădiniță? „M-am transformat în mamă de weekend.”

Gabriela Cristea își face mustrări de conștiință în mediul online! Ce a pățit Iris când a dus-o la grădiniță? „M-am transformat în mamă de weekend.”
Gabriela Cristea își face mustrări de conștiință în mediul online! Ce a pățit Iris când a dus-o la grădiniță? „M-am transformat în mamă de weekend.”

Prezentatoarea TV a trecut printr-un moment extrem de greu.

Gabriela Cristea a împărtășit recent în mediul online o experiență pe care a trăit-o. Prezentatoarea TV s-a trezit dis de dimineață cu o stare de rău, iar pentru ca ziua să meargă și mai rău, a avut parte de o întâmplare nefericită cu fiica sa cea mică, Iris.

Eu mi-am început săptămâna foarte foarte rău. În primul rând, că m-am trezit de dimineață cu niște probleme de sănătate.

Nu mă simt foarte bine. Mi-am anulat tot până la prânz și mă voi duce acasă să stau în pat .”, a spus vedeta pe Facebook.

Citește și: Cum a petrecut Tavi Clonda alături de mama lui. Ce cadouri i-a dus artistul: „Mai bine decât la mama acasă?”

Gabriela Cristea își face mustrări de conștiință în mediul online! Ce a pățit Iris când a dus-o la grădiniță
Gabriela Cristea și Iris [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: De ce nu s-a ținut Gabriela Cristea de fasting-ul intermitent și care este alimentul care a făcut-o să trișeze? „Ce credeți că fac eu acum care ar putea să încalce regula?”

Gabriela Cristea se învinovățește pentru că nu petrece mai mult timp cu fiicele sale

Gabriela Cristea își face mustrări de conștiință în mediul online! Ce a pățit Iris când a dus-o la grădiniță
Gabriela Cristea, alături de Victoria și Iris [Sursa foto: Facebook]

Prezentatoarea TV este foarte activă în viața personală, acolo unde este angajată în numeroase proiecte, pe care le onorează mereu cât de bine poate.

Cu toate acestea, se pare că proiectele profesionale îi consumă timpul pe care ar trebui să îl petrecă cu fiicele sale. Astfel, impresionată de lacrimile fiicei sale mai mici, Gabriela Cristea a avut parte de un moment în care a simțit că nu petrece timp suficient cu familia.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Am dus-o pe Victoria la școală și m-am oprit să o duc și pe Iris la grădiniță. Vreau să vă spun că am stat 20 de minute. Nu am mai stat 20 de minute de când era grupa mică Iris. Nu mai vrea, s-a plictisit, așteaptă vacanța. În mai puțin de o săptămână este 1 iunie și teoretic, după 1 iunie nu mai funcționează treaba aceasta cu școala și cu grădi.

Am stat 20 de minute în care ea a plâns cu niște lacrimi din alea de mărgăritare. Îi țâșneau lacrimile din ochi că vrea să rămână cu mine. Îmi dau seama că pe zi ce trece, ar trebui să petrec din ce în ce mai mult timp cu ele și din păcate, nu pot. Programul meu este unul complicat. Practic doar o jumătate de oră am de petrecut cu ele.
Viața noastră începe să pară cu nu stau suficient cu fetele. Încep să mă gândesc dacă nu cumva m-am transformat în mamă de weekend. Mai e și luni și mă gândesc cu groază că până sâmbătă e destul de mult. După ce că nu mă simt bine fizic, să îți mai plângă și copilul 20 de minute în brațe, cu niște lacrimi de crocodil și să nu găsești nimic, să îi promiți și luna de pe cer, iar ea să nu își dorească nimic altceva decât să stea la tine în brațe, e complicat.
Tot ce îmi doresc este să stau cu copilul meu
.”, a spus soția lui Tavi Clonda pe Facebook.

 Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Maria Constantin, destăinuiri în lacrimi despre căsnicia cu Marcel Toader. Motivul pentru care a ajuns la divorț. “Eram singura sursă de venit în casa noastră. Existau multe femei și am acceptat și asta.”

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Electric Castle 2024. Programul zilei de vineri a festivalului. Cine urcă pe main stage

Ce a învățat Ema Uta din dezamăgirile avute în relații? “Pentru mine a fost o provocare.”

Faruk a lăsat în urma decesului său o scrisoare emoționantă. Vizionează episodul 17 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies