Gabriela Cristea, deranjată de comentariile răutăcioase la adresa soțului său. „Asta e de noaptea minții, oameni buni! Sunteți penibili.”

Gabriela Cristea, deranjată de comentariile răutăcioase la adresa soțului său. „Asta e de noaptea minții, oameni buni! Sunteți penibili.”
Gabriela Cristea, deranjată de comentariile răutăcioase la adresa soțului său. „Asta e de noaptea minții, oameni buni! Sunteți penibili.”

Gabriela Cristea a răspuns comentariilor răutăcioase pe care urmăritorii le-au lăsat cu privire la soțul ei.

Gabriela Cristea, cunoscuta prezentatoarea TV, a obișnuit deja să fie transparentă pe conturile de socializare, acolo unde împarte cu urmăritorii, atât momente din viață, cât și rețete, dar și tot ce ține de activitatea profesională. Deranjată de mai multe comentarii primite în mediul online despre soțul ei, vedeta s-a supărat foarte tare și a transmis un mesaj celor care o urmăresc.  „Alt subiect pe care vreau să îl abordez este cât de penibili puteți să fiți să îl jigniți pe soțul meu la postările pe care le fac spunând că „tu ești minunată,  dar soțul tău..”.

Când, de fapt, mă jigniți pe mine, că el este alegerea mea. La fel se întâmplă și la el pe pagină. Ca și cum eu m-aș întâlni cu o prietenă și aș spune „Tu ești minunată, dar bărbatul tău e.... „Asta e de noaptea minții, oameni buni! Cum puteți să faceți asemenea afirmații. Cum puteți să faceți chestia asta? Nu doar că îl jigniți pe soțul meu, dar mă jigniți și pe mine.
Când scrieți pe pagină la el despre mine lucruri nasoale spunând „Tu ești mișto, dar nevastă-ta...” Sunteți penibili. Mă repet. Îmi pare rău că trebuie să mă repet. Nu aveți nicio legătură cu realitatea.”
, a povestit Gabriela Cristea.

Câți bani câștigă Gabriela Cristea din postările pe rețelele de socializare

Citește și: Câți bani câștigă Gabriela Cristea din comentariile pe care le fac utilizatorii platformei de socializare? „Sunteți penibili unii dintre voi”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda
Gabriela Cristea și Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”

Un alt subiect pe care vedeta a vrut să îl clarifice este legat de faptul că urmăritorii cred că ea obține bani pe urma filmulețelor și comentariilor din mediul online.   „Sunt amuzată pentru că mi-am

făcut niște timp liber să citesc niște comentarii la postări pe care le-am făcut eu sau soțul meu și am văzut din partea unora dintre cei care comentează niște mesaje de noaptea minții. Nu sunt primele comentarii de genul acesta. Am citit niște mesaje de genul „Voi faceți postări, proștii comentează și voi vă umpleți de bani.” Aș vrea să fie limpede pentru totdeauna, că voi comentați sau nu comentați la postările noastre, nouă nu ne aduce niciun ban în buzunar chestia asta.
Niciun ban. Nimeni nu plătește pe mine sau pe soțul meu că voi puneți comentarii la o postare. Nimeni nu ne dă niciun ban, ca să înțelegeți. Iar dacă voi cumva plătiți ca să comentați la noi, e o înșelăciune din partea altcuiva, dar în niciun caz nu din partea noastră. Nu se întorc bani la noi în buzunar că voi scrieți un comment acolo. Cum vă puteți imagina treaba asta? Mi se pare o lipsă de informare și o afirmație gratuită.
Eu aș vrea să îmi explicați, voi, cei care scrieți că „noi vă scriem mesaje la postări și vă umpleți de bani. Cum?” Că voi apăsați pe telefonul vostru și scrieți un mesaj? Și cum îmi intră mie chestia asta?”
, a spus Gabriela Cristea.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum prepară Gabriela Cristea friptura de miel? Vedeta are o rețetă specială de baiț pentru miel! „Am oțet balsamic și punem destul de generos. Nu vă stresați că nu o să iasă acru.”

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Mesaje de Sf. Ilie 2024: Cui trebuie să îi spui „La mulți ani!” pe 20 iulie

Han, în fața unei sițuații tulburătoare

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România”, urșii ”cerșetori” de pe Transfăgărășan

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies