Gabriela Cristea a petrecut sărbătorile în pat. Ce a pățit prezentatoarea TV în zilele de Paște? „Am fost varză, pilaf. Cât de mult ghinion să am.”

Gabriela Cristea a petrecut sărbătorile în pat. Ce a pățit prezentatoarea TV în zilele de Paște? „Am fost varză, pilaf. Cât de mult ghinion să am.”
Gabriela Cristea a petrecut sărbătorile în pat. Ce a pățit prezentatoarea TV în zilele de Paște? „Am fost varză, pilaf. Cât de mult ghinion să am.”

Gabriela Cristea a povestit despre cum a petrecut sărbătorile pascale.

Gabriela Cristea a petrecut sărbătorile pascale alături de familie, însă chiar și așa, acestea nu au fost așa cum și-ar fi dorit ea. Într-un videoclip pe rețelele de socializare, prezentatoarea TV a povestit prin ce a trecut  în zilele de Paște, atunci când a stat în pat, cu febră și frisoane, fără voce, iar starea ei se degrada pe zice trecea. Nu înțelege cum a putut să se întâmple acest lucru chiar de sărbători și și-ar fi dorit să iasă mai mult alături de familie și copii, însă acest lucru nu a fost posibil.

Îi mulțumește, cu toate acestea, soacrei sale, care a fost la ei în această perioadă și a ajutat-o cu toate treburile casei.  „Sărbătorile astea au fost zăcute în pat, am fost varză, pilaf, fără voce, cu o stare febrilă, ca să fie treaba treabă. Că doar era Paștele, era sărbătoare, altfel cum?  Mă întrebam cât de mult ghinion să am să răcesc fix în perioada asta. Evident că a trebuit să mă ocup și de treburile casei, de gătit, noroc că am avut-o pe soacra mea la mine că altfel nu știu ce m-aș fi făcut.
Ea m-a ajutat mult de tot, am împărțit toate lucrurile pentru că altfel nu aș fi reușit. Sărbătorile astea au fost marcate de aerosoli, multe medicamente, aș fi vrut să mai ieșim și noi. Am mai ieșit la locul de joacă cu fetele, la cumpărături.”,
a povestit Gabriela Cristea.

Cum a fost la serviciu pentru Gabriela Cristea în aceste zile

Citește și: Cum a petrecut Gabriela Cristea a doua zi de Paște? Vedeta a mers din nou la cumpărături „Am așteptat să fiu prima.”

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cum prepară Gabriela Cristea friptura de miel? Vedeta are o rețetă specială de baiț pentru miel: „Am oțet balsamic și punem destul de generos. Nu vă stresați că nu o să iasă acru.”

Nici la locul de muncă nu a fost totul roz pentru ea, deoarece starea de sănătate nu a fost una foarte bună, însă a trebuit să ducă misiunea până la capăt și

să uite de problemele pe care le are. „Luni am avut și prima zi de serviciu. Nu știu cum am făcut emisiunea. Aveam frisoane, când transpiram, rece, când îmi era foarte cald. Nu știu cum am dus emisia. Sunt și momente în viața asta când trebuie să facem și concese. Atunci când te aștepți mai puțin, viața îți trimite lămâi, ce poți să faci?”, a mai spus prezentatoarea TV.

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Cum prepară Gabriela Cristea friptura de miel? Vedeta are o rețetă specială de baiț pentru miel: „Am oțet balsamic și punem destul de generos. Nu vă stresați că nu o să iasă acru.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies