Gabriel de la Puterea dragostei s-a împăcat cu logodnica sa, Ana Maria


Fostul concurent de la Puterea dragostei le-a făcut susținătorilor săi o mare surpriză, la miezul nopții. Cum s-a fotografiat cu Ana Maria.


In articol:

Gabriel de la Puterea dragostei trece prin cele mai frumoase momente. La câteva luni după ce s-a despărțit de logodnica sa, tânărul și Ana și-au mai dat o șansă.

Cei doi și-au dat seama că țin foarte mult unul la celălalt, iar la miezul nopții au luat prin surprindere pe toată lumea, atunci când au postat o imagine împreună, în care Gabriel o sărută pe Ana, ca în vremurile bune.

Citeste si: Alex Zănoagă a făcut pace cu Jador! Nu mai sunt certați!

Citeste si: Alex Zănoagă a făcut pace cu Jador! Nu mai sunt certați!

După o tentativă de a vorbi cu Aya și cu Alexandra, concurentele din sezonul al treilea al emisiunii Puterea dragostei, tânărul și-a dat seama că nu o poate uita pe fosta sa logodnică, iar Ana se pare că i-a mai dat o șansă, iar lucrurile par să se îndrepte în direcția dorită de amândoi.

Gabriel de la Puterea dragostei
Gabriel de la Puterea dragostei s-a impacat cu iubita da[Sursa foto: Instagram]

Fostul iubit al Daianei și iubita sa se pregăteau de nuntă, însă susținătorii acestuia au rămas fără cuvinte atunci când au aflat  la finalul lunii septembrie veștile despre despărțire.

Citeste si: Andreea Pirui, adevărul despre despărțirea de Marius! Ce i-a făcut la înmormântarea bunicii ei: „Asta a pus capac”

Gabriel i-a oferit Anei inelul de logodnă la scurt timp după ce a cunoscut-o

Abia ieșit din finala sezonului 2, fostul concurent și-a deschis sufletul, într-un interviu live, dat la WOWbiz.ro și a recunoscut ce simte.

„Am o prietenă aici în România, acasă la mine, este brunetă și frumoasă. Recunosc, sunt îndrăgostit de ea și sper să fim fericiți multă vreme de acum înainte. Îmi place mult, dar este puțin cam geloasă!

De aceea, suntem puțin separați acum, s-a supărat puțin…O să depășim momentul, sunt sigur, dar mai durează pentru a avea încredere deplină în cuplu”, spunea Gabriel de la Puterea Dragostei, cu sinceritate, la WOWbiz.ro,

la începutul lunii august, chiar înainte de a face pasul cel mare și de a-i oferi Anei inelul de logodnă.  

La Puterea dragostei, Gabriel a format un cuplu timp de câteva săptămâni cu Daiana, însă cei doi și-au dat seama că nu sunt potriviți unul pentru celălalt, așa că s-au despărțit rapid.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Pirui, adevărul despre despărțirea de Marius! Ce i-a făcut la înmormântarea bunicii ei: „Asta a pus capac”

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Alex Zănoagă a făcut pace cu Jador! Nu mai sunt certați!

Andreea Pirui și Marius nu mai sunt împreună! Blonda a ieșit în oraș imediat după despărțire

Bianca Comănici nu se teme de Livian: ""Nu are cu ce să mă șantajeze..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Bacterie periculoasă pe plajele din România! Anunțul venit din partea DSP: „S-a identificat un risc semnificativ pentru sănătatea utilizatorilor”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri