Fuego a dezvăluit dieta lui secretă. „Nu ai cum să nu slăbești”

Fuego a dezvăluit dieta lui secretă. „Nu ai cum să nu slăbești”
Fuego a dezvăluit dieta lui secretă. „Nu ai cum să nu slăbești”

În ultima perioadă, Fuego a făcut o schimbare majoră în viața lui, modificându-și stilul de viață. Invitat în cadrul emisiunii „Teo Show”, artistul a dezvăluit cum a reușit să scape de kilogramele în plus.

Mai mult, cântărețul a mărturisit la ce alimente a renunțat. De asemenea, Fuego a vorbit deschis despre transformarea sa, explicându-le celor care vor să slăbească, ce trebuie să facă.

La ce a renunțat Fuego, pentru a scăpa de kilogramele în plus

fuego teo show
Fuego în cadrul emisiunii „Teo Show”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Dieta lui Fuego

Citeste si: Simptome care îți arată o carență de vitamine. La ce semne să fii atentă

Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, este unul dintre cei mai populari cântăreți de la noi din țară. De-a lungul timpului, și-a uimit fanii cu ținute de excepție de scenă. Fiind un artist atât de cunoscut, Fuego trebuie să fie atent la silueta sa, dar vrea și să aibă un organism sănătos. În cadrul emisiunii „Teo Show”, vedeta a oferit sfaturi tuturor celor care vor să scape de kilogramele în plus, explicând ce metode i-au fost lui de ajutor.

Cântărețul a explicat că cel mai important pas în procesul lui de slăbire, a fost renunțarea la carbohidrați.

„Dacă renunți la carbohidrați este un plus, cel puțin pentru un om care a avut 110-112 kilograme. Eu sunt un om care a slăbit, pentru că nu a mai mâncat făinoase. Din start dacă renunți la făinoase și la băuturile acidulate, nu ai cum să nu slăbești.”, a declarat Fuego.

Ce mănâncă Fuego la micul dejun

fuego dieta
Ce dietă urmează Fuego[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce mănânca Regina Elisabeta a II-a, încă din copilărie. Ce preparat modest prefera monarhul

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Artistul a afirmat că încearcă să reducă și consumul de fructe, pentru că acestea au o cantitate mare de zahăr.

Totuși, atunci când mănâncă aceste alimente, alege mere verzi, fructe de pădure sau caise confiate. Fuego a explicat că pune foarte mult accent pe prima masă a zilei, care conține cereale și fructe. Mai mult, vedeta a povestit că la acest amestec, adaugă câteva curmale, pentru a fi mai dulce.

„Încercați să mâncați cereale pentru că sunt foarte sățioase, conțin foarte multe fibre și pe parcursul zilei nu îmi este foame, mănânc pe la ora 14, dacă mănânc dimineața cereale.

Îmi pun ovăz, grâu, fructe confiate”, a explicat cântărețul.

Fuego a renunțat la cafea. Cu ce a înlocuit această băutură

ce dieta a tinut fuego
Ce regim alimentar a urmat Fuego[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Rețetă delicioasă de dovlecei cu nucă. „Sunt foarte, foarte gustoși!”

Artistul a înlocuit cafeaua cu cicoarea, pe care o consumă împreună cu laptele de ovăz. Cântărețul a ales să facă această schimbare și pentru faptul că este o variantă mai sănătoasă, dar și pentru că moștenește problemele la inimă, de la tatăl său.

Mai mult, Fuego a povestit că de fiecare dată când consumă carne, îi provoacă o stare de somnolență. Artistul sugerează să mâncăm cât mai multe legume proaspete sau mixturi de salate, pentru a ne simți energici după masă, nu obosiți. Așadar, cu toate că nu a renunțat complet la carne, Fuego o evită pe cât se poate, încercând să urmeze o dietă bazată mai mult pe legume.

„Mănânc mai mult ce este verde” Ce alimente consumă Fuego cel mai des

fuego a slabit 20 kg
Cum a scăpat Fuego de kilogramele în plus[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Am început să plâng”. Denisa Filcea, în lacrimi. Care este motivul pentru care soția lui Flick a izbucnit pe rețelele de socializare

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Fuego a afirmat că nu are timp să meargă la sala de sport, cariera lui ocupându-i mare parte din timp. De aceea, artistul a hotărât să fie mai atent la regimul alimentar, având o dietă corectă.

„Tot ceea ce este crud, tot ceea ce este verde, viu, face bine organismului. Am încercat, pe cât se poate, să mănânc hrană vie, să mănânc mai mult ce este verde, curd și automat, nu ai cum să slăbești în situația asta, atâta timp cât renunți la făină, făinoase, pâine.”, a povestit Fuego.

Cu toate că a dat jos multe kilograme, cântărețul a declarat că nu este mulțumit în totalitate de cum arată și își dorește să mai slăbească. Nu este prima dată când Fuego trece printr-o transformare incredibilă. În urmă cu 4 ani, artistul a slăbit 20 de kilograme, ajungând de nerecunoscut.

„Am slăbit pentru că ajunsesem în pragul în care efectiv eu nu mai puteam! Apoi, începuse să fie destul de dificil să mă îmbrac sau să mă încalţ. Şi-atunci am spus STOP! E nevoie de o schimbare radicală a regimului meu alimentar.”, a declarat Fuego, la acea vreme.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

,,Vă dau o veste bună și una rea”. Nea Mărin a fost operat. Ce a declarat Liviu Vârciu despre starea lui de sănătate

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

,,Este un om care s-a îndrăgostit foarte mult de mine”. Otilia Bilionera are un iubit turc. Ce a mărturisit artista despre relația actuală

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies