Frumoasele moldovence profită pe timp de pandemie de cea mai bună ofertă de angajare din Iași


Frumoasele moldovence profită pe timp de pandemie de cea mai bună ofertă de angajare din Iași

Frumoasele moldovence profită pe timp de pandemie, în această perioadă, de cea mai bună ofertă de angajare din Iași.

Cu această pandemie care pare să nu se mai sfârșească, piața locurilor de muncă este cât se poate de restrânsă, în timp ce piața șomajului este într-o continuă creștere. Chiar și cu un vaccin eficient, va dura o bună perioadă de timp până când lucrurile vor reveni la o oarecare normalitate și antreprenorii vor putea să își reclădească afacerile.

Deși toate zonele din România au fost afectate de această pandemie, zona Moldovei, care nici înainte de pandemie nu era pe o poziție de stabilitate economică, se confruntă astăzi, mai mult ca niciodată, cu o penurie de locuri de muncă și cu un grad

mult mai crescut de sărăcie, iar soluțiile din partea oficialilor par să fie limitate sau inexistente.

În acest haos contemporan, oamenii trebuie să învețe să se ridice și să înceapă să își caute un loc de muncă dacă vor să își susțină familia. Totul se bazează în mare parte pe voință, pe curajul de a încerca noi meserii care poate înainte de pandemie nu păreau o soluție.

Unul dintre cele mai tentante job-uri pentru tinerele moldovence în acest moment este jobul de model de videochat. Tabu sau nu, videochatul este una dintre cele mai bănoase meserii din momentul actual, cel puțin la noi în țară. Mai mult ca oricând, acest job este totodată și unul dintre cele mai sigure și stabile locuri de muncă de actualitate.

Opțiunea de angajări videochat în Iași, pusă la dispoziție de către cel mai bun studio european – NightProwl Studio, vizează tinerele care doresc un trai mai bun, un trai în care grijile financiare dispar și în care crește confortul stilului de

viață.

„Ne-am stabilit rădăcinile în acest domeniu de activitate de mai bine de 10 ani și am reușit ca până acum să creștem, să ne dezvoltăm și să înțelegem foarte bine acest domeniu de la A la Z. Suntem într-o continuă dezvoltare și expansiune, iar în zona Moldovei am găsit un enorm potențial al tinerelor, tradus prin dorința de muncă și dorința de a răzbi în viață, indiferent de impedimente.”

– declară un reprezentant NightProwl Studio.

Tinerele care fac parte din cel mai bun studio de videochat din Europa nu se încadrează într-un anumit tipar, iar experiența pe câmpul muncii și bagajul cultural pe care îl dețin nu reprezintă un criteriu de selecție. La NightProwl Studio, candidatele perfecte pentru jobul de model de videochat sunt Real Girls with Real Emotions.

„În sesiunea deschisă de angajari Iasi pe care o avem în desfășurare, candidata ideală nu trebuie să dețină cunoștințe sau experiență despre acest domeniu, nu trebuie să arate într-un anumit fel – suntem în căutare de tinere cu aspect fizic plăcut și cu o enormă ambiție de a progresa în viață, de restul se va ocupa echipa NightProwl Studio, care are ca unic scop să le ajute pe tinere să devină modele de top în această industrie dinamică și versatilă” – declară un reprezentant NightProwl Studio.

Cum videochatul este una dintre industriile care înregistrează lună de lună profit formidabil, devenind unul dintre motoarele economiei, studioul de videochat din NightProwl din Iași nu dă înapoi atunci când vine vorba de grila veniturilor pentru modele și beneficiile acestora.

„Ne place să ne răsfățăm modelele și să le ajutăm. De aceea le oferim acestora un venit minimum garantat de 2.500 de dolari plus diferite tipuri de comisioane în funcție de orele lucrate, iar pe lângă acest lucru, ne preocupăm atent și de imaginea pe care acestea o au – în mod gratuit, punem la dispoziția modelelor noastre tratamente de înfrumusețare și servicii de make-up, hair style și chiar operații estetice la nivelul feței, bustului, taliei, etc.” – declară un reprezentant Night Prowl Studios.

Dacă și tu vrei să faci parte din această lume fabuloasă a videochatului în cadrul celui mai bun studio de videochat european, sesiunea de angajări în Iași este deschisă pentru tine. Poți să aplici pentru un interviu fie telefonic la numărul de telefon 0757908070 sau completând formularul online regăsit pe site.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

NOUTATE: Cine este, cu adevărat, MELLINA (Mădălina Dumitru). Biografia concurentei de la Bravo, ai Stil! Celebrities

Se leagă o idilă? Anca Țurcașiu, întâlnire misterioasă cu un bărbat celebru din România!

CITEȘTE: Ce înseamnă când îți visezi FOSTUL și ACTUALUL iubit

CITEȘTE: Ce înseamnă când plouă de ziua ta

DESCOPERĂ: Cine este AMNA, noua concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, MAURICE MUNTEANU. Biografie: nume real, data nașterii, vârstă, carieră

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri