Fosta soţie a lui Ionuţ „Jaguarul” nu mai vrea o altă căsnicie: “Ce bine îmi stă nemăritată!”


Fosta soţie a lui Ionuţ „Jaguarul” nu mai vrea o altă căsnicie, după ultimul eşec în dragoste.

Fosta soţie a lui Ionuţ „Jaguarul” nu mai vrea o altă căsnicie, după cum au aflat amicii Nellei Angheluţă. “Mă uitam mai devreme în oglindă... și mă gândeam: "Ce bine îmi stă nemăritată!", a postat Nella zilele trecute. (vezi ce a spus Ionuţ despre despărţirea de Nella)

Citeste si: Ei sunt concurentii care ar trebui sa participe la Exatlon "All Stars". Vezi ce razboinica spune asta. VIDEO EXCLUSIV!

“Chiar că-ți stă bine...Te alinţi”, i-au transmis două bune amice. Mesajul Nellei vine după ce a eşuat într-o relaţie sentimentală în care s-a implicat după ce s-a separat de Ionuţ „Jaguarul”, fostul participant la Exatlon.

„Nu forta piesele care nu se potrivesc... Am destule motive ca să-mi dau seama că n-am nevoie de altcineva.. Dacă tu singur nu îţi dai valoare, nu ţi-o va da nimeni.”, au fost câteva din mesajele Nellei, care au prevestit despărţirea.

Fosta soţie a lui Ionuţ „Jaguarul” nu mai vrea o altă căsnicie. Nu va face concesii în dragoste 

„Iubitul meu mi-a spus că sunt cocalară pentru că ascult doar manele la petreceri. Uite cum două vorbe spuse fără rost au stricat tot ce a fost frumos”, a explicat Nella după ce s-a separat de iubit.

„2019 A fost nepăsarea celorlalți, iar 2020 va fi nepăsarea mea”, a mai scris Nella, anunţând astfel că nu va face concesii în dragoste. După ce a divorţat de Ionuţ "Jaguarul", Nella s-a mutat în Belgia, acolo unde locuiesc câteva rude ale sale.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana de la Puterea dragostei, acuzată că s-a dezbrăcat pentru o pereche de adidași

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri