Bianca Drăguşanu, la Exatlon? Vedeta spune dacă o vei vedea sau nu în scurt timp în Republica Dominicană. "Să fii un superom"


Bianca Drăguşanu, la Exatlon? Vedeta spune dacă o vei vedea sau nu în scurt timp în Republica Dominicană.

Una dintre telespectatoarele fidele ale celebrei producţii Exatlon este Bianca Drăguşanu care spune că nu îşi imaginează cum ar fi viaţa ei fără sport. Fosta prezentatoare tv merge în fiecare zi la sala de fitness, chiar şi de Sărbători.

Disciplinată, muncitoare şi ambiţioasă, protagonista noastră rezonează cu cei care participă la acest show.

Bianca Drăguşanu, la Exatlon? "Toţi participanţii sunt supereroi"

Totuşi, frumoasa blondă spune că nu s-ar încumeta niciodată să participe la Exatlon şi chiar dacă ar fi pregătită fizic nu ar putea să stea atât timp departe de micuţa Sofia.

"Mi se pare un proiect foarte greu. Eu nu mă pot lipsi de confortul meu, de tabieturile mele... Îmi place să-mi beau cafeaua în casa mea şi în primul rând nu aş putea să ma lipsesc de copilul meu pentru nicio sumă de bani, pentru nimic în lume. Eu îmi cunosc limitele şi ştiu când pot să le depăşesc şi când nu.

Exatlon-ul e ceva la superlativ, trebuie să fii un superom şi să ai supercalităţi să duci la bun sfârşit toate sarcinile ce ţi se pun în cârcă într-o zi cu atât de puţină mâncare. Toţi participanţii sunt supereroi pentru că asta eşti dacă poţi să faci faţă la atâtea probe după ce mănânci doar o lingură de orez", a spus Bianca acum ceva timp.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Andreea de la Puterea dragostei, ipostază incendiară: „Mai vorbești cu Marius sau nu....”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Exatlon

Parteneri