„Fosta mea soție m-a părăsit pentru că nu aveam bani” Liviu Vârciu, declarații neașteptate în timpul unui concert. Ce a spus artistul în văzul tuturor?

„Fosta mea soție m-a părăsit pentru că nu aveam bani” Liviu Vârciu, declarații neașteptate în timpul unui concert. Ce a spus artistul în văzul tuturor?
„Fosta mea soție m-a părăsit pentru că nu aveam bani” Liviu Vârciu, declarații neașteptate în timpul unui concert. Ce a spus artistul în văzul tuturor?

Liviu Vârciu a susținut un concert în cadrul căruia a făcut o dezvăluire neașteptată pe scenă.

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de la noi din țară. În vârstă de 42 de ani, îndrăgitul prezentator și-a început cariera în urmă cu mai mulți ani, iar de atunci și până în prezent a rămas în atenția publicului datorită simțului său umoristic, carismei și a talentului de care a dat dovadă.

Înainte să intre în industria media, Liviu Vârciu a fost un cunoscut artist, cântând în trupa LA.

Ulterior, după ce trupa s-a destrămat, Liviu Vârciu a renunțat la cariera muzicală și s-a axat pe domeniul televiziunii.

Cu toate acestea, din când în când, artistul mai revine la prima sa iubire, cântând piesele care l-au consacrat. Acest lucru s-a întâmplat în urmă cu câteva luni, atunci când Liviu Vârciu a susținut un concert în cadrul căruia a interpretat piese vechi, care încă sunt ascultate de români.

Ce a spus Liviu Vârciu pe scenă

Citește și: „Nu mai pot cu tine, pune un tricou pe tine că nu se poate, ne apucăm toți de tras de fiare.” Liviu Vârciu i-a transmis un mesaj lui Dorian Popa. Ce reacție a avut artistul

 Liviu Vârciu, declarații neașteptate în timpul unui concert. Ce a spus artistul în văzul tuturor?
Liviu Vârciu, declarații neașteptate în timpul unui concert. Ce a spus artistul în văzul tuturor?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

De-a lungul timpului, Liviu Vârciu a fost unul dintre cei mai râvniți bărbați de la noi din țară, fiind mereu înconjurat de doamne și domnișoare, care mai de care mai frumoase. De data aceasta, pe scena unde Liviu Vârciu concerta, a urcat pentru puțin timp colega sa de pe platourile de filmare, Doinița Oancea.

Artistul a profitat de moment și a făcut o glumă pentru a-i amuza pe cei prezenți.

„Fosta mea soție m-a părăsit pentru că nu aveam bani. După ea mi-am legat trompele. Am uitat că sunt și copii aici. O să învățați, dar mai târziu un pic.”, a spus Liviu Vârciu la microfon, în timpul concertului.

Adevăratul motiv pentru care Anda Călin și Liviu Vârciu nu mai dorm împreună

Citește și: „Vânează moca.” Motivul pentru care Gabi Jugaru nu i-a reparat mașina lui Liviu Vârciu. Ce reacție a avut prezentatorul TV

Adevăratul motiv pentru care Anda Călin și Liviu Vârciu nu mai dorm împreună
Adevăratul motiv pentru care Anda Călin și Liviu Vârciu nu mai dorm împreună[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Liviu Vârciu a renunțat la burlăcie și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Anda Călin, cea care i-a dăruit doi copii.

Cu toate acestea, viața de cuplu poate fi câteodată dificilă, mai ales când la mijloc există și doi copii mici, care au nevoie de grija părinților.

Astfel, Liviu Vârciu a povestit că el și partenera lui de viață nu mai dorm în același pat pentru că micuții o solicită destul de mult pe frumoasa brunetă, care trebuie să se ocupe de aceștia.

„Cei mici ai mei sunt foarte bine, Matei a început să învețe să meargă pe bicicletă și mulțumesc lui Dumnezeu, a început să ceară la oliță.(...)

O țin pe mama lor (n.r. Anda Călin) un pic ocupată, că trebuie să doarmă cu ei și eu mai dorm singur.  Îmi e tare greu . Îmi e greu să dorm singur. Câteodată îmi e dor de ea să vină în pat, însă facem cu schimbul.   Eu nu pot să dorm cu copiii pentru că Anastasia îmi dă niște picioare în gură de ferească Dumnezeu, doarme ciudat tare. Matei trebuie să facă acum, luna aceasta, trei ani.”,    a mărturisit Liviu Vârciu.

 



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

„Nu-mi doream să stau într-o mocirlă” Doinița Oancea rupe tăcerea în legătură cu Lora și Ionuț Ghenu! Ce a spus actrița despre momentul în care s-a vehiculat că prietena sa i-a furat iubitul

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies