Fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu s-a făcut stewardesă! Frumoasa Teodora este cu 25 de ani mai tânără decât fostul ei partener!


Fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu s-a făcut stewardesă de câteva luni.

Fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu s-a făcut stewardesă, după ce a devenit celebră datorită relaţiei cu fostul mare fotbalist al echipei naţionale. Presa a relatat că Teodora Vochin, fiica lui Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, a devenit partenera lui Dumitrescu în 2015.

Citeste si: Soţia lui Dan Petrescu arată senzaţional la 43 de ani! Adriana a fost fotomodel!

Asta în ciuda faptului că între ei era o diferenţă de vârstă de 25 de ani. La un moment dat, teodora a activat ca PR pentru restaurantul pe care Ilie Dumitrescu îl deţine în Centrul Vechi. (vezi cu cine s-a întîlnit fosta soţie a lui Ilie Dumitrescu la restaurant)

Fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu s-a făcut stewardesă. Teodora s-a pozat în cabina piloţilor

Ilie şi Teodora s-au separat prin 2017, după aproape doi ani de relaţie. De atunci, Teodora nu şi-a mai asumat vreo relaţie oficială, preferând compania părinţilor sau amicelor în vacanţele exotice, de unde posta poze fierbinţi în costum de baie.

Calităţile fizice ale Teodorăi Vochin nu puteau fi ignorate la nesfârşit, astfel că blonda şi-a găsit de lucru, acum câteva luni, la o companie aeriană low-cost, unde s-a angajat ca stewardesă. Ea s-a fotografiat alături de colegele ei, dar şi în cabina piloţilor, înaintea unui zbor.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Primul caz de coronavirus în România! Cine este persoana infectată

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri