Focar de coronavirus chiar la Ministerul Sănătății! Autoritățile sunt în alertă!


Se pare că a apărut un nou focar de coronavirus în Capitală, chiar la Ministerul Sănătății. Patru persoane au fost depistate pozitiv.


In articol:

După ce s-a aflat că un angajat a fost testat pozitiv în cursul zilei de ieri, 11 august, autoritățile au luat toate măsurile de siguranță necesare, așa că au dispus dezinfectarea tuturor spațiilor. De altfel, în aceeași zi au fost confirmate încă două cazuri, al doilea și al treilea, persoanele testate pozitiv aflându-se deja în izolare la domiciliu.

Citeste si: Premierul Ludovic Orban, ședință de urgență în Parlament despre deschiderea școlilor și organizarea alegerilor

”Ministerul Sănătăţii confirmă şi cel de-al patrulea caz cu Covid-19 în cadrul anchetei epidemiologice demarate”, a dezvăluit instituţia în cursul serii trecute. Din nefericire, cea de-a patra persoană infectată manifesta simptome și se afla în izolare, însă s-a dispus internarea acesteia, pentru a evita agravarea stării de sănătate.

focar-de-coronavirus-ministerul-sanatatii
focar-de-coronavirus-ministerul-sanatatii

Alertă în Ministerul Sănătății! Angajați, testați pozitiv cu COVID-19

Alertă în Ministerul Sănătății, după ce doi angajați au fost testați pozitiv pentru infecția cu SARS-CoV-2, depistată în urma testului RT-PCR. De asemenea doisprezece persoane cu care unul dintre angajații care suferă de coronavirus au intrat în contact se află în izolare la domiciliu.

Citeste si: Organizaţia Mondială a Sănătăţii, atenţionare de ultimă oră privind vaccinul anti-coronavirus creat de Rusia

Ministerul Sănătății a confirmat că o angajată a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus și că marți, pe data de 11 august, toate spațiile unde își desfășurau activitatea angajații infectați, dar și contacții acestora, vor fi dezinfectate.

”În acest context, conform metodologiei, imediat după aflarea rezultatului testului, Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti a demarat o anchetă epidemiologică în urma căreia au fost identificaţi 12 contacţi direcţi care au fost izolaţi la domiciliu şi li s-au recoltat probe,” s-a arătat în comunicatul transmis de Ministerul Sănătății. 

Citeste mai mult: Alertă în Ministerul Sănătății! Doi angajați, testați pozitiv cu COVID-19


Abonează-te pe

Citește și:

Astrologul indian care a prezis pandemia de coronavirus face o nouă predicţie cutremurătoare! "Ar putea aduce omenirii dezastre"

Dezvăluiri ȘOCANTE despre Andreea Marin! Riscă să fie CONCEDIATĂ de TVR

Premierul Ludovic Orban: "Guvernul va acorda părinţilor un sprijin de 75% din salariu..."

Situație critică în Beirut! Stare de urgență două săptămâni și angajați arestați

Maria Ghiorghiu, profeție despre coronavirus! Cine poate opri pandemia: „Nu așa poți pune capăt”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Adela Popescu, probleme cu sarcina? Ce a declarat vedeta?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri