Premierul Ludovic Orban: "Guvernul va acorda părinţilor un sprijin de 75% din salariu..."


Ludovic Orban, anunţ despre sprijinul acordat părinţilor! Ce a spus premierul?!


In articol:

Guvernul României ar urma să acorde părinţilor, în noul an şcolar, un sprijin de 75% din salariu, in cazul in care cursurile se suspendă într-o anumita unitate de învăţământ din raţiune legate de pandemia COVID-19.

Ştiţi foarte bine că în perioada stării de urgenţă a existat o formă de sprijin a familiilor cu copii pe perioada în care au fost suspendate cursurile şcolare. Un părinte, la alegere, a avut posibilitatea să stea acasă într-un fel de concediu, plătindu-i-se 75% din salariul său. Şi pentru începerea şcolii vom lua o măsură similară. Măsura, în schimb, va fi flexibilă, pentru că situaţia epidemiologică fiind diferită de la o localitate la alta, ea nu va fi măsură generală, pentru că măsura suspendării şcolilor a fost una generală”, a declarat Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă susţinută cu ocazia vizitei în Valea Jiului.

Citeste si: Medicul Adrian-Streinu Cercel a făcut anunțul: „Studiile spun că pe 20 august se va termina pandemia”

Ludovic Orban, anunţ despre sprijinul acordat părinţilor! "Vor primi pe perioada suspendării cursurilor acea formă de sprijin de 75%" 

Dacă într-o şcoală avem cazuri şi se închide şcoala 14 zile, toţi părinţii elevilor din şcoala respectivă vor primi pe perioada suspendării cursurilor acea formă de sprijin de 75%”, a mai explicat premierul.

Citeste si: Familia unui român mort de COVID-19 a rămas șocată când s-a uitat în telefonul bărbatului. Făcuse niște poze chiar înainte să moară: „E semn!”

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat miercuri că pe 14 septembrie începe noul an şcolar preuniversitar, precizând că aceasta înseamnă că majoritatea elevilor vor merge efectiv la şcoală.

Citeste si: Alexandru Rafila, anunţ îngrijorător despre coronavirus! "O creştere rapidă a cazurilor de terapie intensivă"


Citește și:

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș la duel! "Băi, mincinoaso! Cine este Roxana “Memeș”? Dacă duci microfonul la gură, vezi că îl mănânci! Ești nebună la cap!?"

Andreea Tonciu aruncă cu flăcări în Roxana Nemeș! "Ai văzut tu kilometrajul meu dacă este dat peste cap sau nu?! Roxana, tu ești obișnuită cu microfonul!"

Celebrul actor are coronavirus! Cum se simte Horațiu Mălăele, după ce a fost confirmat cu COVID-19?

Nelu Tătaru, primele declarații despre revenirea la starea de urgenta

Apariția în videoclipul lui Dani Mocanu a costat-o mult! Emily Burghelea a fost umilită pe internet

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca. Spune-o acum, când se fac 110 ani de la nașterea lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri