Premierul Ludovic Orban: "Guvernul va acorda părinţilor un sprijin de 75% din salariu..."

Premierul Ludovic Orban:

Ludovic Orban, anunţ despre sprijinul acordat părinţilor! Ce a spus premierul?!

Guvernul României ar urma să acorde părinţilor, în noul an şcolar, un sprijin de 75% din salariu, in cazul in care cursurile se suspendă într-o anumita unitate de învăţământ din raţiune legate de pandemia COVID-19.

Ştiţi foarte bine că în perioada stării de urgenţă a existat o formă de sprijin a familiilor cu copii pe perioada în care au fost suspendate cursurile şcolare. Un părinte, la alegere, a avut posibilitatea să stea acasă într-un fel de concediu, plătindu-i-se 75% din salariul său. Şi pentru începerea şcolii vom lua o măsură similară. Măsura, în schimb, va fi flexibilă, pentru că situaţia epidemiologică fiind diferită de la o localitate la alta, ea nu va fi măsură generală, pentru că măsura suspendării şcolilor a fost una generală ”, a declarat Ludovic Orban, într-o conferinţă de

presă susţinută cu ocazia vizitei în Valea Jiului.

Citeste si: Medicul Adrian-Streinu Cercel a făcut anunțul: „Studiile spun că pe 20 august se va termina pandemia”

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Ludovic Orban, anunţ despre sprijinul acordat părinţilor! "Vor primi pe perioada suspendării cursurilor acea formă de sprijin de 75%" 

Dacă într-o şcoală avem cazuri şi se închide şcoala 14 zile, toţi părinţii elevilor din şcoala respectivă vor primi pe perioada suspendării cursurilor acea formă de sprijin de 75% ”, a mai explicat premierul.

Citeste si: Familia unui român mort de COVID-19 a rămas șocată când s-a uitat în telefonul bărbatului. Făcuse niște poze chiar înainte să moară: „E semn!”

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat miercuri că pe 14 septembrie începe noul an şcolar preuniversitar, precizând că aceasta înseamnă că majoritatea elevilor vor merge efectiv la şcoală.

Citeste si: Alexandru Rafila, anunţ îngrijorător despre coronavirus! "O creştere rapidă a cazurilor de terapie intensivă"Citește și:

„Părul meu este unul foarte bun, ar putea cu ușurință să nu fie coafat” Care este secretul Gabriei Cristea pentru o coafură ca la salon

Liber la distracție si premii uriașe! Un nou sezon “Roata Norocului” începe duminică, 8 octombrie, la 20:00, la Kanal D!

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies