Focar de coronavirus în Slobozia! Cinci persoane au fost testate pozitiv la un azil de bătrâni


Focar de coronavirus în Slobozia! Cinci persoane au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus, la un azil de bătrâni, alte 130 urmând să fie testate.


In articol:

Focar de coronavirus în Slobozia. Patru bătrâni și o angajată au fost testați pozitiv pentru noul coronavirus la Centrul de Îngrijire a Persoanelor Adulte din Slobozia, iar vârstnicii manifestă simptomele bolii COVID-19, în timp ce persoana angajată este asimptomatică. Având în vedere aceste detalii, Direcția de Sănătate Publică Ialomița (DSP) a demarat o anchetă epidemiologică și a cerut testarea tuturor vârstnicilor internați la azil, fiind vorba despre 130 de persoane.

Citeste si: Alexandru Rafila, anunț important pentru cei care merg la mare! Locurile unde nu se pot infecta

Focar de coronavirus în Slobozia- cinci persoane de la un azil de bătrâni au fost depistate cu noul coronavirus

Potrivit informațiilor relevate de autorități până în momentul de față, focarul a fost declanșat de angajată, ea fiind prima persoană testată pozitiv cu COVID-19. Conform noilor reglementări, personalul din azilele de bătrâni este testat bilunar, iar așa s-a și aflat că angajata respectivă este infectată.

focar-de-coronavirus-in-slobozia
focar-de-coronavirus-in-slobozia

Cei patru bătrâni care au fost testați pentru COVID-19 manifestau simptome specifice bolii (aveau febră), rezultatele fiind pozitive. De altfel, alți trei vârstnici care prezentau simptomele noului coronavirus au fost internați la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, unde urmează să fie testați pentru COVID-19, pentru a evita extinderea noului focar de coronavirus în Slobozia.

Citeste si: Avertismentul unui expert german cu privire la valul 2 de COVID-19. ”Cu cât aerul e mai uscat și rece, riscurile cresc”

Focar de coronavirus în Buzău- medicul care coordona criza COVID-19 a fost infectat!

Focar de coronavirus în Buzău, după ce doisprezece cadre medicale de la Spitalul Județean au fost confirmate pozitiv cu COVID-19. Totodată, Șefa DSP (Direcția pentru Sănătate Publică) a fost și ea testată pozitiv cu noul coronavirus, deși controlează întreaga criză epidemiologică din județ.

În urmă cu aproximativ două săptămâni a fost deschisă o anchetă epidemiologică la Spitalul Județean Buzău, după ce 12 cadre medicale au fost infectate cu noul coronavirus. Totodată, în aceeași zi în care Carmen Scânteie a fost confirmată pozitiv pentru coronavirus, alte patru cadre medicale au contractat infecția, iar pe raza județului Buzău s-au înregistrat 39 de cazuri de COVID-19.

Totodată, în județul Buzău s-a înregistrat și cel mai tânăr pacient infectat cu SARS-CoV-2, fiind vorba despre un bebeluș de doar nouă luni. Alături de el, în aceeași situație, se mai află un copilaș de trei ani. Printre cazurile din Buzău, se află doi medici, asistente și infirmiere de la Spitalul Județean.

Citeste si: Coronavirus a lovit în familia lui Donald Trump! A fost testată pozitiv. Panică la Casa Albă.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan

Divorțează după 11 ani de relație!? ”Mi-a spus că nu mai are nevastă”

Alexandru Rafila, anunț important pentru cei care merg la mare! Locurile unde nu se pot infecta

Coronavirus a lovit în familia lui Donald Trump! A fost testată pozitiv. Panică la Casa Albă.

Actorul Nick Cordero a murit la 41 de ani, din cauza coronavirusului

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Transferul de grăsime proprie în buze, obraji sau cearcăne, o procedură modernă! Specialistul Kfetele.ro explică!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri