Focar de coronavirus în Olt!


Focar de coronavirus în Olt! În ultimele 24 de ore s-au depistat mai multe persoane testate pozitiv pentru noul coronavirus, printre care și un angajat de la Spitalul de Urgență din Slatina.


In articol:

Focar de coronavirus în Olt! În ultimele douazeci și patru de ore mai multe persoane au fost testate pozitiv cu noul coronavirus pe raza județului Olt. Printre acestea se numără un cadru medical de la Spitalul de Urgență din Slatina, doi polițiști și patru angajați de pe platforma industrială din Slatina.

Citeste si: Restricții în România? Anunțul de ultimă oră al lui Raed Arafat: „Acolo unde apar zone infectate...”

Toate persoanele menționate anterior au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore, potrivit informațiilor primite de la DSP Olt. Mai mult decât atât, în jduețul Olt s-au confirmat încă 17 cazuri de COVID-19 în ultimele 24 ore.

Focar de coronavirus în Olt! Iată lista integrală cu situația din județ

Specialiștii de la Direcția de Sănătate Publică din Olt au dezvăluit că din totalul de 493 de persoane infectate din județ 18 persoane au decedat, iar 214 s-au vindecat, din fericire. Din acest total, 116 pacienți sunt încă internați, iar restul s-au externat la cerere sau chiar au refuzat internarea.

Totodată, doi înalți au fost testați pozitiv pentru infecția cu coronavirus. Este vorba despre primarii localităților Scornicești și Slătioara, care au dezvăluit rezultatele către presă.

Citeste si: Coronavirus România. Încă o zi cu aproape 700 de cazuri. Au fost făcute doar 8.500 de teste

Nelu Tătaru, anunț de ultimă oră: „N-am terminat nici primul val”

Ministrul Nelu Tătaru a făcut un anunț important.Numărul

testărilor a depășit 19.000 pe zi. 757 de persoane cu test pozitiv au fost externate la cerere, de când Curtea Constituțională a decis că internarea fără acord nu este legală.

focar-de-coronavirus-in-olt
focar-de-coronavirus-in-olt

Ministrul sănătății, Nelu Tătaru, a atras, la Brașov, atenția că întreaga populație trebuie să se comporte în mod responsabil, pentru ca lupta cu această pandemie să poată fi câștigată.

Citeste si: Anunțul unui expert în coronavirus: „Cred că vom trăi câţiva ani buni obligaţi să purtăm mască”

„Asumarea trebuie să fie a tuturor, și a noastră, ca sistem medical, a tot ce înseamnă agent economic, a tot ce înseamnă populația civilă în gestionarea unei perioade prin care trecem, o perioadă de relaxări, o perioadă de concedii și o perioadă de vid legislativ.

N-am terminat nici primul val, suntem în recrudescența primului val. Gândiţi-vă că am beneficiat de niște măsuri de relaxare, cu anumite norme de aplicare, pe care o parte din conaționalii noștri nu le mai respectă,” a comunicat Ministrul Sănătății.( Citeste mai mult:   Nelu Tătaru, anunț de ultimă oră: „N-am terminat nici primul val”)


Abonează-te pe

Citește și:

George Burcea, prima reacție după ce Andreea Bălan s-a cuplat cu Tiberiu Argint: „Eu prost...”

Rona Hartner a RUPT TĂCEREA! De ce DIVORȚEAZĂ de soțul francez

Livian de la Puterea dragostei, surpriză de proporții pentru Bianca, la împlinirea unui an de relație: „Un an cât zece...”

Maria Ghiorghiu, previziune despre război: „Mă duce cu gândul la izbucnirea celui de-al treilea Război Mondial”

Andreea Esca, primele declarații despre coronavirus: „Eram foarte panicată”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic marți, 18 mai 2021. O zodie amână întâlniri pe plan profesional!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri