Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit


Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit. Artistul a dat declarații despre locul în care a avut loc evenimentul în timpul unui podcast.


In articol:

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au cunoscut pe platourile „X Factor” anul trecut și au început o relație la părăsirea competiției de către artistă. Artistul a confirmat, în timpul podcastului HappyFishTV, că el și Naomi Hedman s-au logodit la sfârșitul anului trecut.

„M-am logodit, n-am zis-o nimănui.

M-am logodit pe 30 decembrie anul trecut (…) Au știut doar câțiva apropiați. Frate-miu nici nu cred că știe”, a declarat amuzat Florin Ristei.

Zvonurile au apărut încă de acum câteva luni, când admiratorii, într-o fotografie de pe Instagram, au observat pe degetul artistei un inel cu diamante care părea să fie un inel de logodnă. 

Inelul a fost remarcat și de fanii lui Dani Oțil și ai Gabrielei Prisăcariu la nunta lor.

Aceștia nu s-au reținut să-i felicite.

Povestea de iubire dintre Florin Ristei și Naomi Hedman

Florin Ristei a fost unul dintre jurații „X Factor” ai sezonului cu numărul 9, sezon la care a participat și frumoasa Naomi Hedman, care i-a atras atenția artistului din primele momente ale apariției acesteia pe scenă. Povestea lor, însă, a început după ce britanica a fost eliminată din concurs. 

„Relația ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place. A început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a mărturisit Florin Ristei pentru Antena 1.

Naomi Hedman s-a născut și a crescut în Marea Britanie și în prezent este vedetă TV și cântăreață.

Aceasta a participat și la un reality show matrimonial în care concurenții trebuiau să își găsească o pereche, pereche care ar fi putut alege dacă se va implica și va investi într-o relație proaspătă sau se va reîntoarce la fostul/fosta partener/parteneră. Show-ul se numea „Ex on the beach” iar Naomi Hedman a participat la acesta în anul 2016. 


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Scrub natural pentru corp cu zaț de cafea. Cea mai bună rețeta de scrub cu zaț de cafea!

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

CITEȘTE: Scrub cu zahăr pentru corp. Specialiștii îți dau toată detaliile necesare pentru realizarea scrub-ului cu zahăr

CITEȘTE: Exemple de tunsori pentru păr ondulat și fața rotundă

CITEȘTE: Idei de tunsori pentru femei de peste 50 ani

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

DESCOPERĂ: Scrub natural pentru buze senzuale. Cum pregătești acest exfoliant la tine acasă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri