Florin Busuioc, transportat cu elicopterul in aceste momente la Bucuresti! Avem imagini cu medicii cand se ocupa de actorul intins pe targa FOTO & VIDEO EXCLUSIV


Florin Busuioc a fost transportat cu un elicopter la Bucureşti, miercuri la prânz, la câteva ore după ce a fost operat la Craiova

Florin Busuioc a suferit marţi seară un infarct imediat după ce a ieşit de pe scenă la Craiova. A fost dus de urgenţă la spital şi la puţin timp, medicii au decis să-l opereze acolo, pentru că nu putea fi transportat cu elicopterul din cauza condiţiilor meteo. 

În această dimineaţă, familia şi medicii au decis transportarea lui Florin Busuioc la Spitalul Fundeni din Bucureşti, cu un elicopter SMURD. Puţin după ora prânzului, Busu, transportat pe un pat mobil, conectat la aparate, a fost dus la elicopter şi dus la Bucureşti.

”A suferit un infarct, urmat de un stop cardiac, a fost resuscitat destul de repede de colegii de la Urgenţe, i-a fost administrat un tratament trombolitic. A fost adus în departamentul de urgenţă al spitalului din Craiova. Aici a făcut încă trei stopuri cardiace, care s-au resuscitat, s-a pus problema transportului la Bucureşti, dar din păcate, condiţiile atmosferice nu au permis zborul cu elicopterul pentru că era ceaţă.

Starea hemo-dinamică era una foarte gravă. Era un şoc cardiogen, tensiune 6, era intubat, ventilat mecanic", a declarat doctorul Paul Traşcă, cel care a şi făcut  intervenţia chirurgicală de montare a unui stent, alaături de alţi colegi de la spitalul din Craiova. 

Amănunte despre acest subiect puteţi afla diseară la Ştirile Kanal D, de la 18.45

Imagini: Teodora Argint (corespondent Ştirile Kanal D)

Vezi video aici.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este medicul care l-a operat pe Florin Busuioc! Este un rezident, pe cale să devină şomer

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

VIDEO Momentul în care i s-a făcut rău lui Florin Busuioc! Actorul a fugit în culise, unde s-a prăbuşit!

Care este starea lui Florin Busuioc, după ce a fost operat noaptea trecută. Busu a făcut infarct şi a fost resuscitat de 3 ori!

Florin Busuioc a suferit un infarct! Medicii l-au resuscitat de urgenţă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Ceva m-a scos ca prin minune din toate problemele”. Oana Roman, despre cum depășește momentele dificile din viață
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri