Fiul Mihaelei Rădulescu e un mare cuceritor! Ayan a ieşit cu trei fete deodată la un restaurant din Monte Carlo! FOTO


Fiul Mihaelei Rădulescu e deja un mare cuceritor, fiind înconjurat de fete frumoase.


In articol:

Fiul Mihaelei Rădulescu e deja un mare cuceritor, după cum se poate observa dintr-o fotografie recentă. Ayan s-a pozat alături de trei fete, alături de care a luat masa la un restaurant cu specific thailandez din Monte Carlo.

Citeste si: Mihaela Rădulescu, mai îndrăgostită ca niciodată. A plecat într-o destinație de vis alături de iubitul său celebru

„Eu aştept DJ-ul”, a scris Ayan. Felix Baumgartner, iubitul mamei sale, l-a tachinat, în glumă, apreciind compania în care se afla puştiul care va împlini în curând 16 ani: “Învingătorul ia totul”. (vezi cele mai tari poze cu Mihaela Rădulescu goală)

Fiul Mihaelei Rădulescu e deja un mare cuceritor: “Sunt nişte prietene foarte bune" 

“Sunt nişte prietene foarte bune alături de mine. Sunt recunoscător să fiu înconjurat astfel”, a răspuns Ayan. “Sunteţi toţi atât de frumoşi”, a postat şi Mihaela Rădulescu.

Ayan studiază la Şcoala Internaţională din Monte Carlo şi este pasionat de arte marţiale, fotbal american, hochei pe gheaţă şi yachting, sporturi pe care le-a practicat în adolescenţă. El plănuieşte, după absolvirea liceului, să studieze la o facultate din SUA.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Bianca de la Puterea dragostei, în lacrimi de ziua ei! Ce a pățit

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri