Fiul Andreei Mantea, plin de vânătăi pe mâini și picioare! Puștiul a fost agresat la școală: „Vorbim de lucruri mult mai grave”

Andreea Mantea și copilul ei, David
Andreea Mantea și copilul ei, David

Andreea Mantea a făcut dezvăluiri neașteptate despre David, băiețelul ei! Copilul a venit acasă plin de vânătăi

Andreea Mantea, cunoscuta prezentatoare TV de la Kanal D, a făcut dezvăluiri neașteptate despre băiețelul ei, David, despre care spune că a fost agresat de colegii lui, chiar la școală. Puștiul ar fi venit acasă plin de vânătăi pe măini și picioare, iar când a fost întrebat despre ce s-a întâmplat și de ce nu s-a apărat, răspunsul a lăsat-o pur și simplu fără cuvinte. 

Citeste si: Andreea Mantea, mesaj dur după zvonurile conform cărora ar fi din nou însărcinată: „Sunt doar grasă!”

Fiul Andreei Mantea, plin de vânătăi pe mâini și picioare!
Fiul Andreei Mantea, plin de vânătăi pe mâini și picioare![Sursa foto: Captură YouTube]

Fiul Andreei Mantea, plin de vânătăi pe mâini și picioare!

În cadrul emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D, Andreea Mantea a povestit că băiatul ei a venit acasă de mai multe ori plin de vânătăi, asta după ce ar fi fost bătut la școală de colegii lui de clasă. David i-a spus la momentul respectiv că nu-și dorește să lovească un copil ca el, acesta fiind motivul principal pentru care nu se apără atunci când este agresat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Copilul ăsta parcă e coborât din Rai. E exagerat de bun. A venit acasă vânăt o dată, de două ori… Vorbim de lucruri mult mai grave. Picătura care mi-a umplut mie paharul: zicea, nu, mama, că e mic. Am zis că sunt copii, că se joacă, să nu zic nimic, să nu comentez.

Dar când e vânăt pe ambele picioare, pe mânuțe. Atunci vin și întreb: dar tu de ce nu? Eu vreau să se apere. Zice: mama, eu nu pot să lovesc un copil", a declarat Andreea Mantea, la „Teo Show".  

Citeste si: Andreea Mantea, dezvăluiri uluitoare despre sarcină: "Eram în țară când am simțit și am știut eu"

Andreea Mantea și copilul ei, David
Andreea Mantea și copilul ei, David[Sursa foto: Instagram]

David este singurul copil al prezentatoarei TV Andreea Mantea, puștiul venind pe lume în urma relației cu luptătorul Cristi Mitrea, pe care l-a cunosocut în cadrul unei emisiuni. Relația celor doi a fost printre cele mai mediatizate de la vremea respectivă, asta pentru că ei au decis să se despartă chiar cu puțin timp înainte ca băiețelul să vină pe lume.

Ulterior, după ce s-a născut David, Cristi Mitrea s-a îndoit de faptul că el ar fi tatăl, astfel că a recunoscut târziu copilul, care îi seamănă leit. Andreea

Mantea și Cristi Mitrea păstrează o relație civilizată de dragul lui David, care este crescut acum doar de mama lui.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Andreea Mantea este gravidă pentru a doua oară? Ce spune celebra prezentatoare

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Poveste incredibilă! Cum a aflat Andreea Mantea că este însărcinată? „Am simţit că este cineva deranjat de durerea pe care eu o simt!"

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies