Ilinca Vandici, cu ochii în lacrimi după farsa Andreei Mantea! Ce i-a făcut prezentatoarei de la Bravo, ai stil: „M-ai supărat și m-ai dezamăgit!”

Ilinca Vandici, cu ochii în lacrimi după farsa Andreei Mantea!
Ilinca Vandici, cu ochii în lacrimi după farsa Andreei Mantea!

Andreea Mantea i-a pregătit prietenei sale o farsă de proporții! Cum a reacționat Ilinca Vandici

Andreea Mantea știe cum să își țină fanii aproape. în urmă cu ceva timp,  vedeta a fost gazda unei emisiuni excepționale, „Trăiri alături de Andreea Mantea”, în care prezenta diferite scene din viața ei personală precum ritualuri de frumusețe, activități casnice, călătorii, dar și revederi cu nenumărate persoanlități din lumea mondenă. 

Citeste si: Andreea Marin a pierdut două sarcini! Vedeta face dezvăluiri despre cele mai grele momente din viața ei: „Ești obligată să faci asta...”

Ilinca Vandici, cu ochii în lacrimi după farsa Andreei Mantea!

Andreea Mantea i-a pregătit colegei și prietenei ei, Ilinca Vandici, o farsă de zile mari! Prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” a invitat-o pe buna sa prietenă, Andreea Mantea, la ea acasă pentru a o învăța să facă cozonaci în stil tradițional, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Ceea ce nu bănuia absolut deloc Ilinca Vandici a fost faptul că Andreea i-a pregătit o farsă de proporții, pe care cu siguranță nu o va uita niciodată.

La început, totul părea că merge conform planului, însă atitudinea Andreei Mantea a început să se schimbe puțin câte puțin, până când prezentatoarea show-ului de modă nu a mai înțeles nimic din ce se întâmplă în bucătăria sa.

Citeste si: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu vor mai avea un copil? Petra, fetița lor, își dorește un nou bebeluș în familie

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ilinca Vandici, cu ochii în lacrimi după farsa Andreei Mantea!
Ilinca Vandici, cu ochii în lacrimi după farsa Andreei Mantea![Sursa foto: Captură KANAL D]

„Numai de astea mi-ai facut astăzi! În loc să mă ajuți, mă înveți numai prostii! Scoți ce-i mai rău din mine!", a spus Ilinca la un moment dat.

După nenumăratele indicații greșite din partea Andreei Mantea, Ilinca Vandici cedează nervos și începe să plângă chiar lângă ea, în bucătărie. Ulterior, aceasta pleacă din fața camerelor de filmat, moment în care Andreea recunoaște că nu se aștepta ca aceasta să se supere atât de tare. 

Citeste si: Anda Adam, moment de panică într-un centru de înfrumusețare! Ce i s-a întâmplat chiar înainte să intre: „ Am constatat că îmi lipsește...”

Ilinca Vandici, cu ochii în lacrimi după farsa Andreei Mantea!
Ilinca Vandici, cu ochii în lacrimi după farsa Andreei Mantea![Sursa foto: Captură YouTube]

„Mie chiar mi-e milă, jur! Acum îmi pare rău! N-am crezut că o să înceapă să plângă! Eu am vrut să mă distrez un pic! Așa se face o farsă, nu? Oricum eu i-am pregătit o surpriză! Pentru că oricum îi  ieșea așa de frumos! Nici n-aveam nevoie să învețe să facă!", a spus Andreea Mantea.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Anamaria Prodan i-a răspuns lui Dani Mocanu! Cum a reacționat impresara la declarațiile de dragoste făcute de manelist

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Haziran, iubita manelistului Luis Gabriel, a pierdut un copil! Tânăra urma să aibă gemeni: „Unul s-a oprit din evoluție”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies