Fiica lui Serghei Mizil şi-a sărbătorit ziua de naştere pe vasul de croazieră la care lucrează! Ana a fost desemnată cea mai bună angajată!


Fiica lui Serghei Mizil lucrează pe un vas de croazieră de aproape doi ani.


In articol:

Fiica lui Serghei Mizil lucrează pe un vas de croazieră, fiind angajata unei companii care efectuează excursii peste tot în lume. Serghei are două fiice, pe Smaranda şi Ana. Despre mezina Ana, mai discretă cu apariţiile televizate, s-a scris, acum doi ani, că ar fi parteneră cu tatăl ei la un restaurant deschis la Constanța.

Fiica lui Serghei Mizil lucrează pe un vas de croazieră. Pe 1 octombrie, Ana a împlinit 30 de ani 

Cu toate aceste, Ana a decis să urmeze o carieră pe cont propriu şi a decis, în vara lui 2018, să se angajeze la compania de croaziere, în echipa de “Guest service”. Ana s-a acomodat repede cu colegii ei, atmosfera fiind foarte relaxată. Pe 1 octombrie, ea a împlinit 30 de ani şi a fost sărbătorită chiar pe vapor. (vezi cum arată fata lui Serghei Mizil în costum de baie)

Fiica lui Serghei Mizil lucrează pe un vas de croazieră. A primit şi o diplomă

Fiica lui Serghei Mizil este şi foarte apreciată pentru munca sa. În august, a  fost nominalizată de colegii ei pentru tilul de “angajata lunii”. După numărarea voturilor tuturor celor ce muncesc pe vasul de croazieră, Ana Mizil a terminat pe primul loc, primind şi o diplomă.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Nelu Tătaru, avertisment despre al doilea val de coronavirus: „Trebuie să fim pregătiți pentru orice”. Ce recomandări a emis ministrul

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri