Fiica lui Giani Kiriţă suferă crunt din cauza incendiilor din Australia: „Doamne, ai milă de animale, că de oameni ai degeaba”


Fiica lui Giani Kiriţă suferă pentru animalele care au pierit în incendiile din Australia.


In articol:

Fiica lui Giani Kiriţă suferă pentru animalele dispărute în Australia. Jumătate de miliard de animale au murit în incendiile care distrug Australia începând din luna septembrie până în prezent, a anunțat presa australiană. Roxana Kiriţă, care este o mare iubitoare de animale, urmăreşte cu sufletul la gură ştirile despre incendiile apocaliptice de la Antipozi. (vezi ce spune Bianca Drăguşanu despre relaţia ei cu Giani Kiriţă)

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare despre Giani Kiriță! Cum a făcut fostul mare fotbalist primele Sărbători de Iarnă după ce a fost părăsit de tatăl lui! ”Avea doar trei ani, nu înțelegea ce se petrece”! EXCLUSIV

"Cât de trist!", a postat Roxana la ştirea care a anunţat dispariţia a 500 de milioane de animale în incendii. După ce a văzut un material video în care un urs koala a fost salvat dintr-o pădure în flăcări, Roxana a scris: „Doamne, ai milă de animale, că de oameni ai degeaba”. presă au apărut imagini înfiorătoare cu animale care au căutat cu disperare să se salveze din calea flăcărilor, dar n-au reuşit.

Fiica lui Giani Kiriţă suferă din cauza incendiilor din Australia. Au fost evacuate peste 100.000 de persoane

De la începutul sezonului incendiilor, în septembrie, 23 de persoane au murit. Zeci de alte persoane sunt date dispărute, mai mult de 1.300 de case au ars. O suprafaţă de două ori mai mare decât Belgia a ars.  Turiştii şi locuitorii din sud-estul ţării şi-au abandonat cazările şi locurile de vacanţă. 

Autostrăzile care leagă oraşele de coastă de Sydney şi alte mari oraşe au fost blocate de lungi şiruri de maşini.  Starea de urgenţă a fost decretată în sud-est-ul insulei-continent, regiunea cea mai populată, şi ordinul de evacuare a fost dat vineri pentru mai mult de 100.000 de persoane din trei state.  

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Anca Serea este însărcinată? Frumoasa brunetă își mai dorește copii!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri