Fii trendy-chic in aceasta primavara! Iata ce modele trebuie sa ai in garderoba!


Daca vrei sa fii feminina si speciala, ti-am pregatit in aceasta primavara o diversitate de modele chic.

 

Cinci cuvinte cheie domina colectia IL PASSO pentru noul sezon: chic, touch masculin, sport, stralucire si calitate.
Colectia este extrem de variata, având forme si culori indraznete, incluzând modele si forme usor de purtat pe tot parcursul zilei.
Pantofii stiletto, balerinii, pantofii sport si sandalele, toate acestea se regasesc in colectia primavara-vara 2015, impletind perfect note clasice cu accente moderne si texturi din cele mai variate.
Colectia include  materiale de calitate, detalii pretioase si o paleta de culori stralucitoare si vibrante potrivite pentru orice moment al zilei  - galben, corai, auriu, verde, rosu.
In acest nou sezon, poarta tocurile speciale tip "fancy heels", pantofii cu toc gros tip "block heels", balerinii cu vârful ascutit sau rotunzi, precum si pantofii sport cu inspiratie masculina "oxford update".

Cinci cuvinte cheie domina colectia IL PASSO pentru noul sezon: chic, touch masculin, sport, stralucire si calitate.Colectia este extrem de variata, având forme si culori indraznete, incluzând modele si forme usor de purtat pe tot parcursul zilei.Pantofii stiletto, balerinii, pantofii sport si sandalele, toate acestea se regasesc in colectia primavara-vara 2015, impletind perfect note clasice cu accente moderne si texturi din cele mai variate.Colectia include  materiale de calitate, detalii pretioase si o paleta de culori stralucitoare si vibrante potrivite pentru orice moment al zilei  - galben, corai, auriu, verde, rosu.In acest nou sezon, poarta tocurile speciale tip "fancy heels", pantofii cu toc gros tip "block heels", balerinii cu vârful ascutit sau rotunzi, precum si pantofii sport cu inspiratie masculina "oxford update".


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Lola Crudu, Elena Ionescu, Iancu Sterp si Emanuel Neagu sunt cei patru finalisti Survivor Romania

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri