Fetele isteţe din Iaşi se angajează în videochat la Preziosa


2018 e anul videochatului în Iaşi. Tot mai multe fete din oraş se angajează ca modele şi încep să câştige bani serioşi. Vremea când puteai să te angajezi doar la joburi de 1500-1600 lei pe lună s-a terminat. Acum, chiar dacă îţi lipseşte experienţa şi CV-ul tău e puţin impresionant, poţi să câştigi bine. Şi partea cea mai frumoasă e că acum sunt destule studiouri la care lucrezi 100% legal.

Cât de mult îţi plac banii?

Preziosa e unul dintre studiourile de videochat din Iaşi unde legalitatea este absolută. De management se ocupă aceeaşi echipă feminină ca la Heylux, deci seriozitatea e garantată. Studioul e însă ceva mai mic şi mai discret. Adică e perfect pentru tine dacă vrei să-ţi vezi de treaba ta şi să te bucuri de intimitate la program.

Astfel, ţi se oferă un muncă pentru o fată isteaţă, care ştie ce vrea.

Ca lucrurile să-ţi meargă cât mai bine, colegele noastre de la training te ajută din primul moment cu tot ce ai nevoie. Te învaţă cum să te loghezi pe site-uri, cum să te programezi la transport gratuit sau la make-up, care e tot gratuit. Apoi, îţi explică orice e legat de jobul tău de zi cu zi: cum să te îmbraci, cum să stai în faţa camerei, ce subiecte să abordezi în discuţiile cu membrii.

Pe scurt, totul îţi este pus la dispoziţie pentru ca tu doar să faci bani. Iar cu cât îţi plac mai mult, cu atât de adună mai repede în geanta ta.

 

La Preziosa poţi câştiga între 300 şi 800 lei pe zi din videochat

Cum spuneam, vremea când puteai câştiga în Iaşi doar salarii mici s-a terminat.

La Preziosa, poţi câştiga între 300 şi 800 lei pe zi! Fă un mic calcul: vezi cam cât poţi câştiga din videochat în fiecare lună. O să vezi că ai şansa să faci între 6.000 şi 16.000 lei pe lună! Da, ai citit bine: sunt nişte sume enorme de bani care pot fi ale tale. Iar partea şi mai simpatică e că la Preziosa îţi plătim toţi banii la zi. Adică, încasezi la sfârşitul programului suma întreagă pe care ai câştigat-o în acea zi de lucru.

În felul ăsta te poţi bucura imediat de veniturile tale şi ai siguranţa că ne ţinem de cuvânt. Ţinem foarte mult la partea asta de seriozitate. E secretul marelui succes pe care îl avem cu Preziosa. Fetele isteţe şi simpatice din Iaşi care caută un job avantajos au acum cea mai bună variantă. Noi suntem bucuroase să-ţi deschidem această oportunitate şi ţie. Pentru că Preziosa îţi oferă o combinaţie unică: mulţi bani, seriozitate deplină şi discreţie. Îţi place cum sună? Atunci dă-ne un simplu telefon şi hai să ne cunoaştem! Ăsta e primul pas spre un job în videochat în Iaşi care să-ţi facă viaţa mai frumoasă!

 

Contact

Tel: 0740.234.235

www.preziosa.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop MINERVA pentru saptamana 13-19 august. CUMPENE multe pentru zodii, probleme in relatie si un castig neasteptat. Previziuni complete

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

5 curiozitati despre posteriorul femeilor

Ce frici ai in functie de zodie

Horoscop SAPTAMANAL 13-19 august 2018. Ce urmeaza dupa 3 eclipse? Ce mai este de revizuit?


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Ceva m-a scos ca prin minune din toate problemele”. Oana Roman, despre cum depășește momentele dificile din viață
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri