Fergie, primele declaraţii după divorţ: ”Suntem prieteni extraordinari, însă...”


Vestea că Fergie şi Josh Duhamel au decis să se despartă după un mariaj de opt ani a şocat multă lume, însă pentru cei doi se pare că a fost cea mai bună decizie pe care au putut s-o ia pentru fiul lor.

Celebra cântăreaţă a vorbit despre separarea de Josh, alături de care are un băiat de patru ani, scrie WOWBiz.ro.

„Sinceră să fiu, devenise puţin ciudat pentru noi să răspundem la toate întrebările legate de viaţa noastră amoroasă”, a declarat Fergie, care se află în turneu de promovare a celui mai recent album al sau, „Double Dutchess”.

“Suntem prieteni extraordinari, ne iubim foarte mult, însă s-a ajuns în punctul în care lucrurile erau cam ciudate”, a completat cântăreaţa, „Nu există un moment perfect, aşa că am decis să facem acest pas. Am vrut să discutăm despre acest aspect în privat şi am ajuns la un acord benefic pentru Axl”, a mai precizat cântăreaţa.

Fergie şi Josh au fost căsătoriţi de opt ani, însă aveau o relaţie de 13. Cei doi au anunţat că se despart printr-o declaraţie comună făcută pentru revista People.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Hot

Ce spune Alex Bobicioiu despre tânăra care a făcut videochat! ”Ea este fată bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-aș mai întoarce la ea niciodată”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri