Femeile invata sa-si accepte corpul! Trebuie sa priveste aceste imagini uimitoare!


Fotografa lituaniana Neringa Rekašiūtė, jurnalista Beata Tiškevič si specialistul in comunicare Modesta Kairytė au inceput un proiect unic.

 

Cele trei femei au invitat femeile din Lituania sa isi dea jos hainele si sa se aseze in fata unei oglinzi pentru un pictorial. Sedinta foto a fost realizata ca fiind un manifest impotriva standardelor irationale promovate de mass media in ceea ce priveste trupurile femeilor.
Pentru pictorial, 12 femei au fost invitate sa se lase fotografiate doar in lenjeria intima. Fiecare dintre ele avea o poveste trista in spatele imaginii. Unele dintre ele aveau anorexie, bulimie, cancer la san, vitiligo, depresie, probleme de imagine.
Iata cateva dintre fotografii.
Sursa: boredpanda.com

Cele trei femei au invitat femeile din Lituania sa isi dea jos hainele si sa se aseze in fata unei oglinzi pentru un pictorial. Sedinta foto a fost realizata ca fiind un manifest impotriva standardelor irationale promovate de mass media in ceea ce priveste trupurile femeilor.Pentru pictorial, 12 femei au fost invitate sa se lase fotografiate doar in lenjeria intima. Fiecare dintre ele avea o poveste trista in spatele imaginii. Unele dintre ele aveau anorexie, bulimie, cancer la san, vitiligo, depresie, probleme de imagine.Iata cateva dintre fotografii.

Sursa: boredpanda.com

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Delia, primele declarații despre SARCINĂ! Vedeta a făcut anunțul așteptat de toți

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri