Fanii Puterea Dragostei s-au înfuriat! „Cerem DESCALIFICAREA concurentei”


Fanii Puterea Dragostei cer descalificarea Daianei Marcu, după ce au aflat că a bătut-o pe Ella în cadrul emisiunii și a amenințat-o că o va bate și la hotel


In articol:

Fanii Puterea Dragostei sunt foc și pară după ce au aflat că Daiana a bătut-o pe Ella în emisiune. Dezvăluirea șocantă a fost făcută de vlogerițele Reea și Tina care au dezvăluit că Daiana i-a provocat o vânătaie în cap Ellei și chiar a aruncat cu vaza după ea. Ella ar fi încercat și ea să se apere aruncând cu un ghiveci în Daiana, însă nu a nimerit-o. Cea care s-a băgat ăn scandalul dintre cele două este Ramona, care a sfârșit și ea cu câteva zgârieturi.

Citeste si: Adevărul despre relaţia pe care o are Bianca de la Puterea Dragostei cu băiatul care i-a trimis flori în emisiune! Tânărul a mărturisit totul!

 

În urma răspândirii acestei vești, fanii Puterea Dragostei s-au supărat atât de tare încât au formulat o petiție prin care cer ca Daiana Marcu să fie descalificată din cadrul competiției din Turcia, moderată de Andreea Mantea.

Citeste si: Ella părăsește casa Puterea Dragostei după ce a fost bătută de Daiana? „Nu stau ca nimeni să mă lovească. Am căutat bilet de avion...”

 

„Cerem DESCALIFICAREA concurentei Daiana Marcu din emisiunea Puterea Dragostei- Kanal D. Violență, limbaj neadecvat adresat concurentei Ella Tina Solzariu, instigare la violență și amenințări adresate concurentei Ella!”, se arată în petiția inițiată de internauta Bianca Maria.

Fanii Puterea Dragostei cer DESCALIFICAREA Daianei Marcu
Fanii Puterea Dragostei cer DESCALIFICAREA Daianei Marcu

Petiția a fost inițiată luni, 1 iunie și până la momentul scrierii acestei știri, ea a fost semnată deja de 711 persoane.

Furia s-a dezlănțuit la Puterea Dragostei! „Daiana a aruncat cu o vază în ea, a scuipat-o și a tras-o de păr pe Ella” Detalii șocante din culisele emisiunii

Daiana de la  Puterea Dragostei  ar fi bătut-o foarte tare pe Ella. Detalii șocante ies la iveală despre comportamentul concurentei.

Fanii Puterea Dragostei cer DESCALIFICAREA Daianei Marcu
Fanii Puterea Dragostei cer DESCALIFICAREA Daianei Marcu

Citeste si: Ramona de la Puterea Dragostei, mesaj de dragoste pentru băiețelul ei, de 1 iunie

Daiana de la  Puterea Dragostei  are de câteva săptămâni un conflict cu Ella, care se pare că a izbucnit ca un vulcan. Concurenta de la Puterea Dragostei a izbucnit la filmări și a sărit la bătaie la Ella, după mai multe zile în care a luat o pauză de la filmări. 

Daiana i-a spus verde în față Ellei că nu o suportă, însă nimeni nu s-ar fi gândit că totul ar merge atât de departe. Se pare că după câteva zile în care Daiana nu a perticipat în emisiune din cauza suferinței provocate de Gabi, s-a întors și mai plină de furie.


Abonează-te pe

Citește și:

„Am fost privilegiată” Cum a fost ajutată Iulia Vântur de Salman Khan

Dezvăluiri în premieră! Cu cine se iubește Cătălin Botezatu în secret

„A fost o adevărată surpriză” Ionuț Dolănescu a povestit ce a făcut Maria Ciobanu

Când se plantează lavanda

Cât timp se poate păstra carnea în congelator

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
3 hobby-uri pe care poți să le încerci pe timpul verii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri