Faith și Doga, o nouă șansă?

Faith și Doga, o nouă șansă?
Faith și Doga, o nouă șansă?

Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, vom fi martori unei situații inedite ce urmează a se derula între Fatih și Doga.

Mereu cu gândul la fosta sa soție, Fatih nu își poate înfrînge sentimentele de dragoste pe care încă le are pentru frumoasa Doga. Ori de câte ori drumurile lor se întrepătrund, Fatih încearcă să rămână cât mai mult în preajma fostei soții iar Gorkem nu vede cu ochi buni comportamentul soțului său.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În plus, manifestările nepotrivite ale lui Gorkem, în fața familiei Unal, nu fac decât să îl “îndepărteze”, puțin câte puțin, pe Fatih de soția sa.

Mânat de sentimentele ce le nutrește pentru Doga, Fatih își ia inima-n dinți și îi declară acesteia sentimentele sale.

Cum va reacționa Doga atunci când Fatih îi cere încă o șansă pentru a redeveni un cuplu, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.

 Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Andreea Bălan vorbește deschis despre momentul în care i s-a oprit inima, atunci când a adus pe lume cel de-al doilea copil: „De atunci eu nu mai pot să fac copii.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Beach, Please. Festival 2024. Cine urcă pe scenă pe 12 iulie

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Yalın și Güneș aduc familiile împreună pentru a discuta și a remedia scandalul de la ceremonia de logodnă. Vizionează episodul 12 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies