„Facem și nuntă, și copii, facem de toate.” Ce a dezvăluit Theo Rose despre relația cu Anghel Damian

 Ce a dezvăluit Theo Rose despre relația cu Anghel Damian
Ce a dezvăluit Theo Rose despre relația cu Anghel Damian

Theo Rose, în vârstă de 25 de ani, a făcut dezvăluiri despre relația ei cu actorul Anghel Damian. Artista a povestit că s-au mutat împreună și că lucrurile merg foarte bine între ei.

În cadrul podcast-ului „Da, Bravo” al lui Mihai Bobonete, Theo Rose a povestit că între ea și Anghel Damian lucrurile se îndreaptă în direcția cea bună. Cu toate că au multe proiecte, cei doi petrec mult timp împreună, deoarece se întâlnesc în fiecare seară acasă.

Citește și: “Se întâmplă lucruri, evenimente în viața noastră…” Theo Rose a făcut dezvăluiri despre relația în care a rămas cu Alex Leonte, abia acum, la câteva luni de la separare

Ce a dezvăluit Theo Rose despre relația ei cu Anghel Damian

Theo Rose este foarte fericită, se poate consideră o persoană norocoasă atât de plan personal, cât și pe plan profesional. În cadrul podcast-ului la care a participat, artista a spus despre iubitul ei că este băiat bun și că învață foarte multe lucruri de la el.

Pe lângă aceste aspecte, artista a spus că cei doi petrec foarte mult timp împreună, cu toate că lucrează la proiecte.

Ea a spus că se văd pe platouri și seara acasă.

Theo Rose este însărcinată în primul trimestru, și în glumă, i-a spus lui Mihai Bobonete că vor face și nunta și copiii.

„Facem și nuntă și copii, facem de toate”, i-a zis Theo Rose lui Mihai Bobonete.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"

 Ce a dezvăluit Theo Rose despre relația cu Anghel Damian
Ce a dezvăluit Theo Rose despre relația cu Anghel Damian[Sursa foto: Instagram]

Theo Rose a confirmat sarcina

Artista a confirmat sarcina și a spus că este adevărat și că vor avea un nepoțel sau o nepoată, iar în momentul în care iese vrea ca toată lumea să îl strige nepoate sau nepoată.

 „Vă pup de la filmări! E adevărat, o să avem un nepoțel… sau o nepoată. Când iese vreau să îl strigați nepoate, sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții”, a spus cântăreața într-un InstaStory.

Anghel Damian a spus că este o perioadă din viața lor în care sunt copleșiți de fericire și emoții, iar vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă.

Citește și: A murit actrița Shannen Doherty cunoscută drept Brenda din „Beverly Hills 90210”: Aceasta suferea de cancer- kanald.ro

Citește și: A murit marea actriță! Adio, doamnă!- stirilekanald.ro

„Este o perioadă din viața noastră în care suntem copleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru.

Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune”, a afirmat actorul.

 Ce a dezvăluit Theo Rose despre relația cu Anghel Damian
Ce a dezvăluit Theo Rose despre relația cu Anghel Damian[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Theo Rose va avea primul copil! Artista și Anghel Damian vor deveni părinți

 Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Carmen Harra, previziuni neașteptate despre relația lui Theo Rose și Anghel Damian

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

ctrița din "Beverly Hills", 90210″, Shannen Doherty, a murit la 53 de ani. A pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala nemiloasă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

"Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump


Cookies