„Fac așa 20 de minute în fiecare zi”. Oana Sîrbu, despre secretul unei siluete uimitoare. Cum se menține actrița la vârsta de 54 de ani


Oana Sîrbu are 54 de ani, împliniți în mai 2022. Actrița are o siluetă de excepție, iar recent a dezvăluit cum reușește să se mențină atât de bine.


In articol:

Cum se menține Oana Sîrbu atât de bine

Oana Sîrbu a povestit că este foarte important tot bagajul genetic pe care îl moștenești și că le mulțumește părinților și rudelor foarte apropiate ei despre asta. Din punctul ei de vedere contează foarte mult cum ne odihnim, cum ne răsfățăm și cum ne relaxăm.

„Contează foarte tare tot bagajul genetic pe care îl moștenești, așa că mulțumesc pentru asta părinților și rudelor mele foarte apropiate, care mi-au dat acest ceva despre care vorbiți voi. Nu cred că e vorba doar despre latura asta fizică, doar despre ambalajul ăsta la care atât de multă lume face referire în ultimii ani.

(…) Mai contează și un soi de echilibru pe care îl ai la un moment dat. Trebuie să avem grijă cum ne odihnim, cum ne răsfățăm, cum ne relaxăm”, a declarat actrița în cadrul unei emisiuni.

Cum se menține Oana Sîrbu la 54 de ani

Cum se menține Oana Sîrbu la 54 de ani

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Oana Sîrbu, în brațele lui Adi Minune! A dat ea vestea, dar lumea n-a văzut cu ochi buni: "Nu-mi vine să cred. Păcat, Oana!"

Ce a mai declarat Oana Sîrbu

Ea a mai spus că a găsit relaxare în continuare în muzică, citește și încearcă să descopere lucruri noi la ea,să le scoată în evidență pe cele frumoase și să le rezolve pe cele mai puțin plăcute, își pune bețișoare parfumate, face băi relaxante și multe alte lucruri.

„După o perioadă așa de tumult interior, cu multe griji care au trecut și prin viața mea personală, am găsit relaxare în continuare în muzică.

Ascult orice gen de muzică bună… Citesc, încă încerc să descopăr lucruri noi la mine, să le scot în evidență pe cele frumoase și să le rezolv pe cele mai puțin plăcute. Îmi pun bețișoare parfumate, ard lumânări, fac băi relaxante, fac un stretching în fiecare dimineață. Am recurs la acest sport să-i zicem în ghilimele. Pun o anumită muzică care mă relaxează și fac așa 20 de minute în fiecare zi”, a completat.

Actrița a început să adauge grăsimi bune în alimentație și să folosească creme bune, masaje și se ferește foarte mult de soare, dar în rest, se  bucură de o siluetă și de gene moștenite de la oameni supli și longevivi.

„Am început să adaug grăsimi bune în alimentație. Folosesc creme bune, masaje, mă feresc de soare. În rest, mă bucur de o siluetă și de gene moștenite de la oameni supli și longevivi și mai ales frumoși pe dinăuntru”, a mai declarat actrița în urmă cu mult timp.

Cum se menține Oana Sîrbu la 54 de ani

Cum se menține Oana Sîrbu la 54 de ani

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Iată dieta Oanei Sârbu! La 51 de ani are silueta de la 20

Citeste si: Oana Sîrbu, secretele care stau în spatele unei siluete perfecte. Cum se menține în formă la 53 de ani

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Ștefan Bănică Junior. „Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă... Ne-am căsătorit"

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Marea actriţă Tamara Buciuceanu Botez, în lacrimi pe scenă! Artista de 89 de ani a fost omagiată la împlinirea a 65 de ani de carieră FOTO

Actriţa din “Declaraţie de dragoste” împlineşte 56 de ani! Vezi cum arată azi Teodora Mareş!

Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri