Actriţa din “Declaraţie de dragoste” împlineşte 56 de ani! Vezi cum arată azi Teodora Mareş!


Actriţa din “Declaraţie de dragoste” împlineşte 56 de ani, e vorba despre Teodora Mareş.


In articol:

Actriţa din “Declaraţie de dragoste” împlineşte 56 de ani pe 27 octombrie. Teodora Mareş a devenit celebră în 1985, când a fost distribuită în rolul Ioanei, eleva de liceu care a fost personajul principal feminin în filmul “Declaraţie de dragoste”, unul de mare succes în epocă. Ulterior, Teodora a mai apărut în filme ca "Moromeţii" (1987), "Extemporal la dirigenţie" (1987) şi "În fiecare zi mi-e dor de tine" (1988).

Actriţa din “Declaraţie de dragoste” împlineşte 56 de ani. Teodora Mareş s-a dedicat teatrului

După Revoluţia din 1989, Teodora Mareş nu a mai jucat în filme, preferând să se dedice unei cariere în teatru. În prezent, Teodora joacă la Teatrul Naţional Bucureşti, în piesele „Noii infractori” şi „Dumnezeu se îmbracă de la second-hand”, precum şi la Teatrul de Artă, unde apare în piesa „Vorbind cu tine, Doamne”. (vezi secretul datorită căruia Oana Sîrbu arată la 51 de ani ca la 20)

Actriţa din “Declaraţie de dragoste” împlineşte 56 de ani. Mareş a fost măritată cu actorul şi realizatorul tv Felix Totolici 

Teodora Mareş a avut şi o viaţă personală discretă. Cu toate acestea, presa a relatat că actriţa a fost măritată cu actorul şi realizatorul tv Felix Totolici, de care a divorţat. Într-o emisiune tv realizată în urmă cu câţiva ani, actriţa din „Declaraţie de dragoste” a mărturisit că marele său regret este acela că nu are copii.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Nelson Mondialu, casa de la țară: „I-am luat casă să-i fac vecini cu voi!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri