Ingrediente
500 g carne tocata de pui
400 g aluat foitaj
2 cepe potrivite
1 morcov
1 radacina albitura
3 oua
3 linguri cu parmezan
sare, piper
ulei
Mod de preparare
1.Caleste ceapa tocata fin in uleiul incins, apoi adauga morovul si albitura date pe razatoarea mica.
2.Dupa 2-3 minute, adauga si carnea tocata, pune un praf de sare si piper si acopera. Lasa sa scada zeama, amestecand sa nu se prinda.
3.Dupa ce carnea s-a patruns, da deoparte si adauga parmezanul. Amesteca, lasa cateva minute sa se racoreasca si incorporeaza doua oua.
4.Pune compozitia de carne tocata de pui si legume pe foaia de aluat si ruleaz-o cu atentie.
5.Serveste rulada cu carne de pui taiata felii potrivite pe pat de mix de salata.
Sursa: ecuisine.ro