Fa-ti un tort raw de morcovi pentru noaptea de Revelion! Este simplu si delicios!

Fa-ti un tort raw de morcovi pentru noaptea de Revelion! Este simplu si delicios!
Fa-ti un tort raw de morcovi pentru noaptea de Revelion! Este simplu si delicios!

Fa aceste desert de Revelion in varianta raw si iti garantam ca vei avea parte de o surpriza uriasa. Toate prietenele tale vor fi impresionate.

 

Pentru crema:
2 cesti de caju, hidratate cateva ore
1-2 linguri de suc de lamaie
2 linguri de ulei de cocos lichid
1/3 ceasca de sirop de artar
Pentru blat:
2 morcovi mari
1 ½ ceasca de faina de ovaz
1 ceasca curmale fara samburi
1 ceasca ananas uscat
½ ceasca fulgi de cocos
½ lingurita scortisoara
Indicatii pentru crema: pune toate ingredientele in blender si mixeaza-le la viteza mare, pana obtii o crema fina. Adauga si cateva picaturi de apa daca simti nevoia de o consistenta mai lichida.
Da bolul deoparte.
Pentru blat: taie morcovii rondele si pune-i in blender. Pulseaza 1-2 minute ca sa ii maruntesti bine. Adauga si restul ingredientelor si mixeaza pana cand obtii o compozitie inchegata.
Ca sa asamblezi tortul, pune jumatate din compozitia de aluatul pe fundul unei tavi de tort, apoi intinde 1/3 din crema. Pune-l la frigider pana cand primul strat de crema se intareste.
Adauga restul de aluat si inca un strat de crema si da tortul de morcovi la rece peste noapte.
Tocmai ai obtinut unul dintre cele mai delicioase deserturi raw!
Sursa: Andreearaicu.ro

Pentru crema:

2 cesti de caju, hidratate cateva ore
1-2 linguri de suc de lamaie
2 linguri de ulei de cocos lichid
1/3 ceasca de sirop de artar

Pentru blat:


2 morcovi mari
1 ½ ceasca de faina de ovaz
1

ceasca curmale fara samburi
1 ceasca ananas uscat
½ ceasca fulgi de cocos
½ lingurita scortisoara

Indicatii pentru crema: pune toate ingredientele in blender si mixeaza-le la viteza mare, pana obtii o crema fina. Adauga si cateva picaturi de apa daca simti nevoia de o consistenta mai lichida. Da bolul deoparte.

Pentru blat: taie morcovii rondele si pune-i in blender. Pulseaza 1-2 minute ca sa ii maruntesti bine.
Adauga si restul ingredientelor si mixeaza pana cand obtii o compozitie inchegata.

Ca sa asamblezi tortul, pune jumatate din compozitia de aluatul pe fundul unei tavi de tort, apoi intinde 1/3 din crema. Pune-l la frigider pana cand primul strat de crema se intareste. Adauga restul de aluat si inca un strat de crema si da tortul de morcovi la rece peste noapte.

Tocmai ai obtinut unul dintre cele mai delicioase deserturi raw!

Sursa: Andreearaicu.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Mama Ronei Hartner, devastată de durere, chiar dacă au trecut doi ani de când artista s-a stins din viață. Sora Ronei face declarații dureroase: “Rămâne nereparată.”

Cine este prietena ta cea mai bună, în funcție de zodie

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Moldo face o MĂRTURISIRE INCENDIARĂ în faţa prezentatoarei TV, dezvăluind totul despre Ahmed și Veronica. Secretul lor a ieșit la iveală sub privirile tuturor, iar reacţiile din platou sunt DE NECREZUT. Andreea Mantea: "Care este scuza?" 

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Sâmbătă, de la ora 14:45, la ”ROventura”, călătorie de neuitat pe plaiuri vrâncene

Tragedie într-o școală din Rusia. Un elev de 10 ani a fost ucis de un coleg de 15 ani. Criminalul a filmat atacul


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies