Fa-ti un desert supersanatos: jeleu de citrice cu polen!


Nimic nu e mai bun pentru a contracara racelile sezonului rece decat o doza buna de vitamina C.

 

De aceea, un jeleu de fructe cu polen nu doar ca iti va incanta papilele, ci te va si mentine sanatos.
Ingrediente
doua grepfruturi
3 portocale
jumatate de pahar de suc de portocale
jumatate de pahar de suc de lamaie
70 g de zahar brun
un praf de agar-agar
doua linguri de polen
Curata fructele de coaja, apoi fiecare felie in parte de pielita si rupe sau taie feliile.
Pune folie alimentara intr-un bol si aseaza fructele in straturi, presarand zahar intre ele. Fierbe agar-agarul in sucul de portocale amestecat cu cel de lamaie si varsa peste fructe.
Lasa sa se raceasca, apoi da la frigider cel putin 3 ore. Inainte de a servi jeleul, presara deasupra polen.
Sursa: Curademiere.ro

De aceea, un jeleu de fructe cu polen nu doar ca iti va incanta papilele, ci te va si mentine sanatos.

Ingrediente

doua grepfruturi
3 portocale
jumatate de pahar de suc de portocale
jumatate de pahar de suc de lamaie
70 g de zahar brun
un praf de agar-agar
doua linguri de polen

Curata fructele de coaja, apoi fiecare felie in parte de pielita si rupe sau taie feliile.

Pune folie alimentara intr-un bol si aseaza fructele in straturi, presarand zahar intre ele. Fierbe agar-agarul in sucul de portocale amestecat cu cel de lamaie si varsa peste fructe.

Lasa sa se raceasca, apoi da la frigider cel putin 3 ore. Inainte de a servi jeleul, presara deasupra polen.

Sursa: Curademiere.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Ela Crăciun, la urgență cu fiica ei pe timp de pandemie! "Dureri foarte mari"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri