Fa-ti un cheesecake raw cu aroma de portocale! E delicios!

Fa-ti un cheesecake raw cu aroma de portocale! E delicios!

Timp de preparare: 60 minute; Hidratare: 08h 00min

 

Ingrediente:
Blat
curmale deshidratate- 200 g
pulpa de migdale (rezultata de la lapte)- 400 g
ulei de cocos presat la rece- 2 linguri
Branza
nuca de caju- 500 g
lamaie- zeama de la 2 bucati
vanilie- 2 pastai (partea interioara)
ulei esential de portocale- 15 picaturi
ulei de cocos presat la rece- 5 linguri
apa de izvor- cat este necesar
sirop de agave- 3 linguri
Ornare
mango- cat este necesar
zmeura congelata- 1 bucata
Instructiuni:
Blat:
Daca curmalele au samburi ii indepartam cu atentie. Maruntim curmalele cu ajutorul robotului cu lama in S. Framantam intr-un castron pulpa de migdale, curmalele si uleiul de cocos pana obtinem o coca elastica. Presam compozitia intr-un inel culinar pe care l-am uns in prealabil cu putin ulei. Putem sa punem o hartie cerata pe fundul vasului daca dorim ca la final sa indepartam partea de jos a inelului. Dam la rece pentru cateva minute.
Branza: Nuca de caju o hidratam minimum 2 ore. O spalam si o scurgem de apa. Amestecam in robotul cu lama in S nuca de caju, zeama de lamaie, vanilia, uleiul de cocos, uleiul esential de portocale (pentru uz alimentar) si siropul de agave. Adaugam putina apa cat sa putem procesa branza. Branza trebuie sa fie acrisoara, daca e nevoie mai adaugam zeama de lamaie.
Ornare: Taiem cu o forma felii de mango si ornam dupa inspiratia de moment.
Sursa: rawveganjoy.ro

Ingrediente:

Blat


curmale deshidratate- 200 g
pulpa de migdale (rezultata de la lapte)- 400 g
ulei de cocos presat la rece- 2 linguri

Branza

nuca de caju- 500 g
lamaie- zeama de la 2 bucati
vanilie- 2 pastai (partea interioara)
ulei esential de portocale- 15 picaturi
ulei de cocos presat la rece- 5 linguri
apa de izvor- cat este necesar
sirop de agave- 3 linguri

Ornare

mango- cat este necesar
zmeura congelata- 1 bucata

Instructiuni:

Blat: Daca curmalele au samburi ii indepartam cu atentie. Maruntim curmalele cu ajutorul robotului cu lama in S. Framantam intr-un castron pulpa de migdale, curmalele si uleiul de cocos pana obtinem o coca elastica. Presam compozitia intr-un inel culinar pe care l-am uns in prealabil cu putin ulei. Putem sa punem o hartie cerata pe fundul vasului daca dorim ca la final sa indepartam partea de jos a inelului. Dam la rece pentru cateva minute.

Branza: Nuca de caju o hidratam minimum 2 ore. O spalam si o scurgem de apa. Amestecam in robotul cu lama in S nuca de caju, zeama de lamaie, vanilia, uleiul de cocos, uleiul esential de portocale (pentru uz alimentar) si siropul de agave. Adaugam putina apa cat sa putem procesa branza. Branza trebuie sa fie acrisoara, daca e nevoie mai adaugam zeama de lamaie.

Ornare: Taiem cu o forma felii de mango si ornam dupa inspiratia de moment.

Sursa: rawveganjoy.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Saveta Bogdan a rămas fără cuvinte atunci când a văzut cât i-a venit factura la curent. Ce le transmite artista autorităților: “În acest moment nu am bani.”

Cine este prietena ta cea mai bună, în funcție de zodie

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Două cazuri diferite, dar cu un final tragic: "Ne-a străfulgerat pe toţi". Marco a fost găsit mort după un majorat, iar Andreea Cuciuc a murit după Balul Bobocilor. ASEMĂNĂRILE dintre cele două situații sunt îngrijorătoare și dureroase

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Sâmbătă, de la ora 14:45, la ”ROventura”, călătorie de neuitat pe plaiuri vrâncene

Tragedie într-o școală din Rusia. Un elev de 10 ani a fost ucis de un coleg de 15 ani. Criminalul a filmat atacul