„Există probleme în căsnicie de ceva timp.” Ce se întâmplă cu Meghan și Prințul Harry

„Există probleme în căsnicie de ceva timp.” Ce se întâmplă cu Meghan și Prințul Harry

Există speculații despre problemele din căsnicia lui Harry și Meghan, care circulă de ceva timp în presă și în cercurile mondene. Unele surse susțin că prințul a consultat avocați pentru a se pregăti de un posibil divorț, cu luni în urmă. Aceste afirmații au fost chiar susținute de o scriitoare și o personalitate influentă din lumea mondenă internațională.

Conform informațiilor raportate de Dailyrecord, Lady Colin Campbell, în vârstă de 73 de ani, a comentat despre faptul că Harry și-ar fi petrecut timpul singur în două hoteluri diferite, unul în apropierea casei sale din Montecito și celălalt în Los Angeles.

Citește și: Decizia radicală pe care Prințul William ar fi luat-o în legătură cu presupusa lui amantă, Rose Hanbury înainte de încoronarea regelui Charles al III-lea

Ce se întâmplă cu Meghan și prințul Harry

Lady Campbell, cunoscută și sub numele de Lady C, a făcut o declarație pentru presa internațională, sugerând că există zvonuri despre probleme în căsnicia lui Harry de ceva timp.

„Se presupune că există probleme în căsnicie de ceva timp. Adică, am auzit de la cinci surse de încredere că Harry a chemat avocații cu câteva luni în urmă. Problema este că informațiile nu se potrivesc cu ce afișează ei public. Dar, bineînțeles, fața lor publică este, într-o anumită măsură, pălmuită pentru câștiguri bănești.”, a spus Lady Campbell.

 Ce se întâmplă cu Meghan și prințul Harry

Ce se întâmplă cu Meghan și prințul Harry

[Sursa foto: shutterstock]

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

Prințul Harry ar dormi de zile bune la hotel

În ultima săptămână, au circulat informații conform cărora ducele de Sussex, Harry, ar fi avut o cameră rezervată într-un hotel din lanțul Montecito, în apropierea reședinței lor de 12 milioane de lire sterline. Harry și soția sa, Meghan, locuiesc acolo împreună cu cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet.

Sursele citate de The Sun au afirmat că Harry se cazează uneori la hotel fără ca soția sa să fie alături.

Într-un interviu cu Dan Wootton, Lady C a mai adăugat că Harry nu se află într-o poziție foarte bună din punct de vedere juridic, atunci când vine vorba despre păstrarea poziției sale.

„Nu se află într-o poziție foarte bună din punct de vedere juridic în ceea ce privește păstrarea poziției sale, în special în ceea ce privește custodia copiilor, dar nu știu, nu știu dacă s-a ajuns încă la acest stadiu.

Și, de asemenea, trebuie să fii foarte atent la ceea ce crezi, pentru că orice vine de la Montecito poate fi foarte ușor o minciună”, a mai spus Lady C.

 Ce se întâmplă cu Meghan și prințul Harry

Ce se întâmplă cu Meghan și prințul Harry

[Sursa foto: shutterstock]

Citește și: Comandă titlul intrat în Cartea Recordurilor: Prințul Harry- Rezervă

 Citește și:

Prințul Harry, gesturi ironice la încoronarea tatălui său

Condițiile puse de Prințul Harry pentru a participa la încoronarea tatălui său

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies