„Există probleme în căsnicie de ceva timp.” Ce se întâmplă cu Meghan și Prințul Harry

„Există probleme în căsnicie de ceva timp.” Ce se întâmplă cu Meghan și Prințul Harry
„Există probleme în căsnicie de ceva timp.” Ce se întâmplă cu Meghan și Prințul Harry

Există speculații despre problemele din căsnicia lui Harry și Meghan, care circulă de ceva timp în presă și în cercurile mondene. Unele surse susțin că prințul a consultat avocați pentru a se pregăti de un posibil divorț, cu luni în urmă. Aceste afirmații au fost chiar susținute de o scriitoare și o personalitate influentă din lumea mondenă internațională.

Conform informațiilor raportate de Dailyrecord, Lady Colin Campbell, în vârstă de 73 de ani, a comentat despre faptul că Harry și-ar fi petrecut timpul singur în două hoteluri diferite, unul în apropierea casei sale din Montecito și celălalt în Los Angeles.

Citește și: Decizia radicală pe care Prințul William ar fi luat-o în legătură cu presupusa lui amantă, Rose Hanbury înainte de încoronarea regelui Charles al III-lea

Ce se întâmplă cu Meghan și prințul Harry

Lady Campbell, cunoscută și sub numele de Lady C, a făcut o declarație pentru presa internațională, sugerând că există zvonuri despre probleme în căsnicia lui Harry de ceva timp.

„Se presupune că există probleme în căsnicie de ceva timp. Adică, am auzit de la cinci surse de încredere că Harry a chemat avocații cu câteva luni în urmă.

Problema este că informațiile nu se potrivesc cu ce afișează ei public. Dar, bineînțeles, fața lor publică este, într-o anumită măsură, pălmuită pentru câștiguri bănești.”, a spus Lady Campbell.

 Ce se întâmplă cu Meghan și prințul Harry
Ce se întâmplă cu Meghan și prințul Harry[Sursa foto: shutterstock]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Prințul Harry ar dormi de zile bune la hotel

În ultima săptămână, au circulat informații conform cărora ducele de Sussex, Harry, ar fi avut o cameră rezervată într-un hotel din lanțul Montecito, în apropierea reședinței lor de 12 milioane de lire sterline. Harry și soția sa, Meghan, locuiesc acolo împreună cu cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet.

Sursele citate de The Sun au afirmat că Harry se cazează uneori la hotel fără ca soția sa să fie alături.

Într-un interviu cu Dan Wootton, Lady C a mai adăugat că Harry nu se află într-o poziție foarte bună din punct de vedere juridic, atunci când vine vorba despre păstrarea poziției sale.

„Nu se află într-o poziție foarte bună din punct de vedere juridic în ceea ce privește păstrarea poziției sale, în special în ceea ce privește custodia copiilor, dar nu știu, nu știu dacă s-a ajuns încă la acest stadiu.

Și, de asemenea, trebuie să fii foarte atent la ceea ce crezi, pentru că orice vine de la Montecito poate fi foarte ușor o minciună”, a mai spus Lady C.

 Ce se întâmplă cu Meghan și prințul Harry
Ce se întâmplă cu Meghan și prințul Harry[Sursa foto: shutterstock]

Citește și: Comandă titlul intrat în Cartea Recordurilor: Prințul Harry- Rezervă

 Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Condițiile puse de Prințul Harry pentru a participa la încoronarea tatălui său

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să soluționeze problema

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies