„Există probleme în căsnicie de ceva timp.” Ce se întâmplă cu Meghan și Prințul Harry

„Există probleme în căsnicie de ceva timp.” Ce se întâmplă cu Meghan și Prințul Harry

Există speculații despre problemele din căsnicia lui Harry și Meghan, care circulă de ceva timp în presă și în cercurile mondene. Unele surse susțin că prințul a consultat avocați pentru a se pregăti de un posibil divorț, cu luni în urmă. Aceste afirmații au fost chiar susținute de o scriitoare și o personalitate influentă din lumea mondenă internațională.

Conform informațiilor raportate de Dailyrecord, Lady Colin Campbell, în vârstă de 73 de ani, a comentat despre faptul că Harry și-ar fi petrecut timpul singur în două hoteluri diferite, unul în apropierea casei sale din Montecito și celălalt în Los Angeles.

Citește și: Decizia radicală pe care Prințul William ar fi luat-o în legătură cu presupusa lui amantă, Rose Hanbury înainte de încoronarea regelui Charles al III-lea

Ce se întâmplă cu Meghan și prințul Harry

Lady Campbell, cunoscută și sub numele de Lady C, a făcut o declarație pentru presa internațională, sugerând că există zvonuri despre probleme în căsnicia lui Harry de ceva timp.

„Se presupune că există probleme în căsnicie de ceva timp. Adică, am auzit de la cinci surse de încredere că Harry a chemat avocații cu câteva luni în urmă. Problema este că informațiile nu se potrivesc cu ce afișează ei public. Dar, bineînțeles, fața lor publică este, într-o anumită măsură, pălmuită pentru câștiguri bănești.”, a spus Lady Campbell.

 Ce se întâmplă cu Meghan și prințul Harry

Ce se întâmplă cu Meghan și prințul Harry

[Sursa foto: shutterstock]

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Prințul Harry ar dormi de zile bune la hotel

În ultima săptămână, au circulat informații conform cărora ducele de Sussex, Harry, ar fi avut o cameră rezervată într-un hotel din lanțul Montecito, în apropierea reședinței lor de 12 milioane de lire sterline. Harry și soția sa, Meghan, locuiesc acolo împreună cu cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet.

Sursele citate de The Sun au afirmat că Harry se cazează uneori la hotel fără ca soția sa să fie alături.

Într-un interviu cu Dan Wootton, Lady C a mai adăugat că Harry nu se află într-o poziție foarte bună din punct de vedere juridic, atunci când vine vorba despre păstrarea poziției sale.

„Nu se află într-o poziție foarte bună din punct de vedere juridic în ceea ce privește păstrarea poziției sale, în special în ceea ce privește custodia copiilor, dar nu știu, nu știu dacă s-a ajuns încă la acest stadiu.

Și, de asemenea, trebuie să fii foarte atent la ceea ce crezi, pentru că orice vine de la Montecito poate fi foarte ușor o minciună”, a mai spus Lady C.

 Ce se întâmplă cu Meghan și prințul Harry

Ce se întâmplă cu Meghan și prințul Harry

[Sursa foto: shutterstock]

Citește și: Comandă titlul intrat în Cartea Recordurilor: Prințul Harry- Rezervă

 Citește și:

Prințul Harry, gesturi ironice la încoronarea tatălui său

Condițiile puse de Prințul Harry pentru a participa la încoronarea tatălui său

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies