Condițiile puse de Prințul Harry pentru a participa la încoronarea tatălui său

Condițiile puse de Prințul Harry pentru a participa la încoronarea tatălui său
Condițiile puse de Prințul Harry pentru a participa la încoronarea tatălui său

Află din rândurile următoare care sunt condițiile puse de Prințul Harry pentru a participa la încoronarea tatălui său, Regele Charles al III-lea.

După moartea regretatei Regina Elisabeta a II-a, cel care va urca pe tron va fi fiul suveranei, Regele Charles al III-lea. Încoronarea va avea loc sâmbătă, 6 mai, la abația Westminster, iar ceremonia va fi urmată de un weekend de evenimente, care includ un concert la Castelul Windsor.

Astfel, nume importante din familia regală sunt așteptate să participe la acest eveniment important, iar printre acestea se numără și Prințul Harry, care a renunțat la titlurile sale regale pentru a se muta alături de soția sa, Meghan Markle și cei doi copii ai lor în

SUA.

Ce condiții a pus Prințul Harry pentru a participa la încoronarea Regelui Charles al III-lea

Citește și: Ce condiție i-a pus Kate Middleton, Regelui Charles al III-lea, la încoronare, în legătură cu Rose Hanbury

Condițiile puse de Prințul Harry pentru a participa la încoronarea tatălui său
Condițiile puse de Prințul Harry pentru a participa la încoronarea tatălui său[Sursa foto: shutterstock]

Potrivit unor surse din interiorul familiei regale, Prințul Harry a pus o serie de condiții pentru a participa la încoronarea tatălui său.

Fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea, aflat în plin scandal cu Casa Regală, nu a vrut să vină oricum la marele eveniment. Acesta a avut mai multe cereri pentru a participa la încoronarea tatălui său. Potrivit unor apropiați ai Casei Regale, doar câteva i-au fost acceptate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Printre acestea se numără condiția pe care a pus-o Prințul Harry de a discuta cu tatăl său. Se pare că Prințul caută să se împace cu familia sa.

„El spune că vrea să se împace cu familia lui și că acest lucru ține de ei, dar, până acum, nimic nu s-a întâmplat în acest sens”,   a dezvăluit o sursă pentru The Mirror.

De asemenea, fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea ar fi vrut să discute și cu fratele său mai mare, William. Acest lucru va fi puțin probabil, ținând cont că cei doi frați vor sta departe unul de altul la încoronare.

După ce a făcut o serie de dezvăluiri în documentarul de pe Netflix pe care l-a filmat alături de Meghan Markle, dar și în urma acuzațiilor făcute în cartea sa, Prințul Harry probabil că nu va fi primit cu brațele deschise în sânul familiei regale.

Prințul Harry, condiție legată de Meghan Markle

Citește și: “Ea era personajul negativ.” Camilla a fost deranjată de cuvintele jignitoare din partea Prințului Harry! Cei doi urmează să se reîntâlnească la încoronarea Regelui Charles

Condițiile puse de Prințul Harry pentru a participa la încoronarea tatălui său
Condițiile puse de Prințul Harry pentru a participa la încoronarea tatălui său[Sursa foto: shutterstock]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Prințul Harry își dorește ca soția sa, Meghan Markle să primească o invitație oficială de a participa la încoronarea tatălui său.

Deși Ducesa de Sussex a primit în cele din urmă invitația oficială, aceasta a ales să nu participe până la urmă la eveniment.

„Ducesa de Sussex va rămâne în California cu Prințul Archie și Prințesa Lilibet.”,  a transmis Casa Regală.

Mai mult decât atât, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle este născut în data de 6 mai, care corespunde cu ziua încoronării. Astfel, o altă condiție pe care a pus-o mezinul Regelui Charles este ca ziua fiului său să fie marcată la încoronare.

  Ziua de nașterea a lui Archie cade chiar pe 6 mai, iar Ducii de Sussex își doresc ca familia să nu facă abstracție de acest lucru.   Ei au cerut marcarea acestui moment în timpul ceremoniei regale, celebrarea lui în vreun fel .”, a mai spus o sursă pentru Ok Magazine UK.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce hotărâre neașteptată a luat presupusa amantă a Prințului William? Căsnicia cu Kate Middleton poate lua sfârșit

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies