Exerciții eficiente ca să nu te îngrași acasă. Kinga Sebestyen te învață cum să arzi 800 de calorii într-o oră!


Izolarea la domiciliu poate reprezenta un real pericol pentru siluetă, în condițiile în care am devenit peste noapte mai sedentari ca niciodată.


In articol:

Izolarea la domiciliu poate reprezenta un real pericol pentru siluetă, în condițiile în care am devenit peste noapte mai sedentari ca niciodată. Chiar dacă nu obișnuiam să mergem la sală frecvent până de curând, simplul fapt că nu mai mergem pe jos atât de mult își pune amprenta asupra formei fizice.

Citeste si: Nutriţionistul lui Berlusconi: 12 reguli de aur pentru un sistem imunitar puternic

Soluția este să fim atenți la cât și ce anume mâncăm în această perioadă și să facem sport acasă sau în curte, după caz.

„O oră pe zi de mișcare ne aduce multe beneficii. Alocați din timpul pe care l-ați petrece pe canapea vizionând filme și seriale.

Kilogramele în plus nu afectează doar aspectul fizic, ci și sănătatea. Crește colesterolul, grăsimea se depune pe abdomen, pe organe, pe artere. Avem nevoie de o sănătate bună și de un sistem imunitar puternic în special în această perioadă când suntem amenințați de acest virus”, declară Kinga Sebestyen, cea care a făcut din Kangoo Jumps un fenomen internațional.

Kinga recomandă efectuarea unor exerciții de bază menite să accelereze metabolismul și să ardă depunerile de grăsime, să stimuleze sistemul limfatic și să tonifieze musculatura.

În cazul său, alege să facă aceste exerciții având ghetele Kangoo Jumps în picioare, pentru o mai mare eficiență.

Kinga Sebestyen- exerciții pentru a arde 800 de calorii pe oră
Kinga Sebestyen- exerciții pentru a arde 800 de calorii pe oră

„Începeți cu exerciții de încălzire – rotire mâini, picioare, umeri, gât, extensii, apoi sărituri ușoare. Apoi antrenați mușchii picioarelor, fesierii, abdomenul, bratele și spatele.

Faceți serii de genuflexiuni cu coborâre cât de jos puteți. Atenție să mențineți spatele drept.

Pentru mușchii picioarelor și fesieri faceți fandări înainte, din mers și laterale. Greutatea corpului este suficientă, însă ajută și mai mult dacă țineți în mână gantere sau sticle cu apă. Eu țin în picioare ghetele Kangoo Jumps

Citeste si: Adevărul despre fructele goji. Ce efecte au asupra sănătății noastre?

Flotări cu mâinile la sol și corpul la nivel orizontal.

Pentru mai multă eficiență, urcați picioarele pe canapea și păstrați palmele pe podea, corpul fiind astfel înclinat. Mențineți abdomenul încordat și spatele drept tot timpul.

Ridicări de gantere sau sticle cu apă, laterale sau în față.

Kinga Sebestyen- exerciții pentru a arde 800 de calorii pe oră
Kinga Sebestyen- exerciții pentru a arde 800 de calorii pe oră

Pentru triceps faceți flotări verticale, sprijinindu-vă cu mâinile la spate pe un scaun. Atenție să nu vă dezechilibrați, iar scaunul să fie stabil.

Serii de abdomene clasice și laterale, cu picioarele la podea sau ridicate. Aici eu țin în picioare ghetele Kangoo Jumps pentru un mai mare efort, ele cântărind 2 kilograme fiecare.

Planșe cât mai îndelungate. Stați pe coate, cu corpul perfect aliniat, nici mai sus, nici mai jos. Încearcă să reziști măcar un minut așa.

Kinga Sebestyen- exerciții pentru a arde 800 de calorii pe oră
Kinga Sebestyen- exerciții pentru a arde 800 de calorii pe oră

Dacă ai un covor gros și nu deranjezi vecinii, poți face sărituri de diverese tipuri: cu picioarele apropiate și depărtate, cu genunchii ridicați la piept, Jumping Jacks, etc. Eu, spre exemplu, sar pe ghete Kangoo Jumps pe un covor gros. Cu tot ce fac în casă, pot arde chiar și 800 de calorii pe oră, ceea ce este eficient, în condițiile în care nu avem altă alternativă și e necesar să stăm izolați la domiciliu.

La final nu uitați să faceți streching pentru ca musculatura să nu rămână tensionată”, explică Kinga Sebestyen.

Citeste si: “ATENȚIE! Poți redeveni obez, chiar dacă ți-ai micșorat stomacul!” Anca Bejan, în dialog cu medici specialiști


Abonează-te pe

Citește și:

Nutriţionistul lui Berlusconi: 12 reguli de aur pentru un sistem imunitar puternic

ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor

“ATENȚIE! Poți redeveni obez, chiar dacă ți-ai micșorat stomacul!” Anca Bejan, în dialog cu medici specialiști

Anda Adam are o siluetă de invidiat! Uite cum se menţine vedeta!

Te ajută ceaiurile să slăbeşti? Nutriţionistul răspunde la întrebarea de pe buzele tuturor!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de marti, 21 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme calda!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri