EXCLUSIV. Horoscop Mariana Cojocaru 10 - 16 noiembrie 2019. Mercur retrograd vine cu lacrimi amare pentru patru zodii


Ce anunță astrologul pentru săptămâna care urmează. O săptămână pe care nimeni nu o va uita prea curând.


In articol:

Săgetător- Cuadratura Soarelui natal cu Malefica Lilith vă poate arăta greșelile grave pe care le-ați comis în raport cu alții. Spuneam de Gemeni că este zodie dublă, dar și voi sunteți tot așa…Pentru salvare va trebui să vă descriu care sunt căile înscrise pe astrograma voastră natală; nu se pot vedea pe astrograma ultra-generală analizată aici. De ce? Jupiter este în opoziție cu Jupiter pe harta României.

Citeste si: Partenerul ideal, în funcție de zodie! Cu cine te potrivești perfect, potrivit numerologului Mihai Voropchievici

Citeste si: Când este bine să te căsătorești, în funcție de zodie! Ce se întâmplă cu zodiile duble, potrivit maestrului Voropchievici

Horoscop Mariana Cojocaru 10- 16 noiembrie 2019. Nativii zodiei Capricorn au probleme în rezolvarea unor situații

Capricorn- Criteriile de selectare și de soluționare a problemelor grele care vă dau de furcă sau de gândit sunt foarte greu de stabilit și de rezolvat. Cum rezolvările de multe ori le văd pe viețile voastre anterioare, nici nu mă mir că mulți nu pot da de un fir sau nu pot ajunge la liman. Vizate sunt cariera, sănătatea, viața de cuplu, sau cea socială, problemele copiilor din dotare. De aceea realizez brățări de protecție.

Vărsător- Să nu credeți cumva că toți Vărsătorii sunt Spirite Superioare. Nu am cum să dau exemple aici, dar e clar că astrograma personală a domniilor voastre îmi poate indica acest lucru, precum și căile de evoluție de acum încolo, pentru a ieși demni și cu fruntea sus din această existență. Cu cât vă îndepliniți mai bine misiunea astro-karmică desemnată acum, cu atât vă va fi mai bine în viața viitoare.

Pești- Am cunoscut o nativă a acestei zodii măritată cu un Scorpion ce provenea dintr-o familie de succes. Surpriza nu e asta. Vă spun eu, că tot este Lilith în zodia voastră… Ci alta e surpriza!!! Avea un amant însurat născut in Fecioară(exact din zodia opusă), însurat la rândul lui și cu doi copii. Cum sunteți nativi ai unei zodii duble, mulți duc viață duală. Știți ce spirite sunt cele ce fac așa? Spirite inferioare.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop noiembrie Cristina Demetrescu. Lacrimi amare pentru două zodii. O zodie se va îmbogăți

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Partenerul ideal, în funcție de zodie! Cu cine te potrivești perfect, potrivit numerologului Mihai Voropchievici

Aspecte generale pentru anul 2020. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu avertizează: “Vor avea de suferit oamenii superficiali"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Video
Mircea Rusu a fost încarcerat. Artistul este cunoscut pentru piesa „Omul bun și pomul copt”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri