EXATLON ROMÂNIA: momente fierbinţi între doi concurenţi. Nu se mai ascund! VIDEO


EXATLON ROMANIA 24 FEBRUARIE 2019. Meci plin de tenisune in aceasta seara la Exatlon Romania! Ambele echipe au luptat cu toate fortele in meciul pentru hotel.

Duelul dintre Faimoși și Războinici a făcut încă o victimă. Noua concurentă din echipa roșie, Mirela, a leșinat pur și simplu pe traseu. A fost nevoie de intervenția medicilor. Aceasta și-a revenit ulterior, dar spaima pe care a experimentat-o a marcat-o profund.

Citeste si: Îţi mai aduci aminte de Roxana Moise de la Exatlon? Iată cu ce se ocupă acum

Citeste si: Mariana s-a transformat total! Nu-ţi vine să crezi că e ea! Fosta Războinică de la Exatlon are acum părul şaten şi extrem de scurt

EXATLON ROMANIA: momente fierbinţi între doi concurenţi

Deşi a fost destul de evident că Mirela nu mai era deloc în apele ei, în cele din urmă decizia ei şi a producătorilor a fost ca ea să continue competiţia şi în viitor. Colegul său, Costin Gheorghe a sfătuit-o să ia o pauză şi să se gândească bine dacă mai doreşte să concureze în etapa următoare, ţinând cont de acest eveniment neplăcut. Tânăra a mărturisit că este bine acum, dar că într-adevăr s-a panicat destul de tare după acest moment care a şocat pe toată lumea.

citeste continuarea pe romaniatv.net


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Horoscop

Mercur a intrat în retrograd. Zodiile vor fi grav afectate!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Exatlon

Parteneri