„Eu o să mor, e clar că acolo se ajunge.” Armin Nicoară, declarații dureroase. Artistul trece prin momente cumplite, din cauza bolii de care suferă

„Eu o să mor, e clar că acolo se ajunge.” Armin Nicoară, declarații dureroase. Artistul trece prin momente cumplite, din cauza bolii de care suferă
„Eu o să mor, e clar că acolo se ajunge.” Armin Nicoară, declarații dureroase. Artistul trece prin momente cumplite, din cauza bolii de care suferă

Armin Nicoară este în prezent un artist foarte apreciat, cu o viață plină de succes și satisfacții. Cu toate acestea, trecutul său este unul extrem de sumbru. Nu este un secret faptul că, acum mai mulți ani, Armin Nicoară a trecut printr-un moment critic în viața sa, când a aflat că suferă de diabet, o boală cruntă.

Saxofonistul își amintește cu lacrimi în ochi de acea perioadă, când viața i s-a schimbat brusc și nu mai vedea nicio șansă la un viitor normal.

Citește și: „Nu m-am gândit.” Georgiana Lobonț și Claudia Puican s-au întâlnit în aeroport, după scandalul cu Armin Nicoară. Cum a reacționat Rareș Ciciovan

Armin Nicoară, declarații dureroase

Armin Nicoară, declarații dureroase
Armin Nicoară, declarații dureroase[Sursa foto: Facebook]

Artistul își vedea moartea cu ochii zilnic și refuzând să își facă tratamentul, a ajuns să cadă fizic și psihic, pierzându-și speranța de a reveni pe drumul cel bun. Patru ani de zile nu a reușit să își facă insulina, iar din patru injecții își făcea doar una.

„Nimeni nu mai vedea nimic în mine. După ce m-am îmbolnăvit, arătam foarte rău. Eram distrus și fizic și mental, total, vedeam moartea în momentul ăla.

Tot ce gândeam era: <Eu o să mor. Eu nu am cum să fac insulină, nu am cum să fac și e clar că acolo se ajunge>. Patru ani de zile nu am reușit să-mi fac aproape deloc insulină. Din patru injecții pe zi, reușeam să-mi fac doar una, iar la un moment dat am văzut că se agravează, tot mai tare slăbeam, aveam 40 și ceva de kilograme, nici hainele nu mai stăteau pe mine, mă dureau foarte tare picioarele, că la diabet se agravează tot mai tare la picioare, iar apoi nervii la mâini.
Atunci am picat într-o depresie din două motive. Și pentru că eram un nimeni în acel moment și cu boala, cu absolut tot”,
a spus Armin Nicoară, în cadrul emisiunii ”În Oglindă”.

Boala cu care se confruntă Armin Nicoară, împreună cu tot ceea ce a implicat ea, a afectat nu numai psihicul și starea emoțională a cântărețului, ci și pe întreaga sa familie.

Armin a spus că tot ceea ce venea din exterior spre familia sa aducea doar rău, dezamăgiri, lacrimi și deznădejde.

În timp ce alții se lăudau cu copiii lor și se mândreau cu realizările lor, părinții lui Armin nu puteau decât să mulțumească Universului că fiul lor trăia, chiar și în acea stare precară în care se lupta cu probleme, din toate punctele de vedere.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

„Veneau la noi nași și spuneau: <Copilul meu face asta, copilul meu e la facultate, copilul meu e cum e>.

Eu după ce m-am îmbolnăvit nici la școală nu am putut merge în totalitate, nu am luat BAC-ul, nu mi-e rușine să o spun. Când ziceau de copiii lor, maică-mea era întristată, plecau și începea să plângă. Era foarte greu pentru ea. Tatăl meu poate își dorea să cânt sau măcar cineva dintre copiii lui...”, a mai adăugat artistul.

Armin Nicoară, declarații dureroase
Armin Nicoară, declarații dureroase[Sursa foto: Facebook]

Ce a mai adăugat Armin Nicoară despre boala lui

Pentru Armin Nicoară, faptul că i s-a pus saxofonul în brațe și că a fost încurajat de către cei dragi în acele momente dificile a reprezentat cel mai important lucru.

Reflectând acum asupra tuturor traumelor, suferințelor și momentelor grele prin care a trecut, Armin spune că le datorează celor dragi pentru faptul că l-au făcut să fie ambițios, harnic și să învingă boala, chiar dacă uneori au avut o abordare dură.

Cu lacrimi în ochi, a spus că nu a crezut niciodată că va ajunge să cânte la evenimente, să fie iubit și apreciat de atât de mulți români, ceea ce-l face să se simtă mândru și recunoscător pentru tot ceea ce este și tot ceea ce a realizat.

„Chiar la câțiva ani după ce m-am îmbolnăvit, la doi ani, ei discutau, aveau planuri de făcut cu formația, cu evenimentele. Cum și fratele meu era la început, ziceau: Acum lui Armin ce să-i dăm? Ce să facem cu Armin, că nu are ce să facă. În halul în care arată. Nu puteam să mă duc la evenimente, să duc un eveniment întreg, cu toate că la un moment dat am ajuns. Mi-a luat tata niște tobe, clar voia să mă încurajeze, să-mi dea un ban. Am avut momente când auzeam la telefon: <Bă, dar Armin e cum e, Băi, dar Armin e așa>. Cumva stau și mă uit la ei și le mulțumesc în același timp că mi-au dat o putere, o ambiție. Am avut noroc cu fratele meu, pentru că el a spus la un moment dat... Trebuie să mă descarc, că nu pot (n.r- a izbucnit în hohote de plâns). Când a văzut că nu mă regăsesc niciunde mi-a zis: Nu vrei să iei saxofonul să cânți? El mi-a dat o ambiție, mi-a zis că dacă învăț puțin la saxofon vom lua evenimente. Atunci nu credeam vreodată...”, a mai adăugat artistul, pe canalul de YouTube „TheXclusive”.

Citește și: Scandal uriaș între Roberta și Julia! Concurenta este acuzată că o influențează pe Denisa! „Avem o nouă alianță!”- kanald.ro

Citește și: Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii- stirilekanald.ro

Armin Nicoară, declarații dureroase
Armin Nicoară, declarații dureroase[Sursa foto: Facebook]

 

 

Citește și: „Zici că totul se rupe în capul meu.” Georgiana Lobonț, despre ce o deranjează cel mai mult la Rareș CiciovanCitește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

„Doamne, sunt atât de fericită.” Ce anunț au făcut Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, la scurt timp după ce s-au întors din concediu

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Cum se înțelege, de fapt, Carmina Vârciu cu Anda Călin: ”Pentru mine este doar partenera tatălui meu”

Cât costă o noapte de cazare în apartamentul lui Jorge din Mamaia? „Le-am mobilat superb, pe malul mării, într-un complex cu infinity pool, jacuzzi, spa.”

Gratiela Teohari Duban: “Valsul mirilor l-am plănuit cu câteva luni înainte, pe ritm de bachata”

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies