„Eu nu mă bag în familia nimănui.” Armin Nicoară, despre ce s-a întâmplat pe plajă, în Maldive


Armin Nicoară și Claudia Puican au avut parte de o relaxare totală pe plaja din Maldive, acolo unde au mers alături de nașii lor, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan.


In articol:

Cu toate că vacanța a fost perturbată de vestea divorțului nașilor, artiștii s-au simțit foarte bine și au avut parte de momente senzaționale, unele dintre ele chiar periculoase.

Citește și: „Sunt atât de obosită.” Georgiana Lobonț, despre ce s-a întâmplat în Maldive

Armin Nicoară, despre ce s-a întâmplat pe plajă, în Maldive

În urmă cu puțin timp s-a dat vestea cum că Georgiana Lobonț și Armin Nicoară divorțează, iar aceasta a șocat întreaga lume a muzicii din România. Armin Nicoară, a declarat, la puțin timp după, că nu el este motivul despărțirii dintre cei doi.

Cei trei artiști au lansat o piesă, iar videoclipul a fost filmat în Maldive.

Cu toate că au avut parte de foarte multă distracție, aceștia au trecut și prin momente mai puțin plăcute, deoarece în timp ce filmau s-au lovit de multe obstacole.

După ce vestea că Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan divorțează, Armin Nicoară a venit cu o serie de declarații despre acest subiect și a precizat că nu din cauza lui se separă cei doi și că nici nu știe care sunt motivele reale pentru care au luat această decizie.

„Vreau să știți că eu nu ma bag în familia nimănui, nu m-am băgat în relația nimănui, nu distrug nicio familie. Eu sunt Armin Nicoară și vreau să lămuresc că de acum pentru totdeauna și să intre tuturor în cap celor care lăsați comentarii, că eu nu-mi iubesc soția, că îmi bat joc de Claudia, eu am o soție extraordinar de frumoasă și de iubitoare și nu aș da-o pe nici care femeie din lumea asta, deci să vă rămână în cap tuturor. Eu nu distrug familia nimănui și nu m-am băgat în familia nimănui și soția mea Claudia este alături de mine, eu alături de mine și o iubesc și voi fi întotdeauna alături de e(...) Ce s-a întâmplat astăzi în ziare cu articolele din ziare, se spune că Armin Nicoară a destrămat familia nașei. Nașii mei, Georgiana Lobonț și Rareș, sunt cu mine în vacanță  în Maldive, nu știu ce s-a întâmplat între ei. Ei nu au camera aproape de mine.(...) Bineînțeles că în orice familie există certuri, discuții, cine știe, dar cred că își pot rezolva problemele între ei. Nu mă mai băgați pe mine, că eu nu m-am băgat în familia nimănui, eu colaborez cu Georgiana, asta este viața de artist, când faci o melodie, posibil ca melodia respectivă să fie de dragoste, de iubire, orice. Noi jucăm un rol.(...) Am făcut un videoclip acum 2 zile, când o sărut pe Georgiana și în acea melodie spune: <<Sărută fetele>> și eu am sărutat-o pe Georgiana, e normal, e o melodie. Dar nu mă mai condamnați să spuneți că eu mă dau la Georgiana, că eu fac ce fac, e nașa mea. Ce vreți, să o înjur? Sper că am fost cât de cât înțeles și să auzim numai de bine și Doamne ajută", a explicat Armin Nicoară, la acel moment.

Citește și: „Să se nască într-un ceas bun!” Ce filmare a fost făcută publică în ziua în care soțul Georgianei Lobonț a anunțat divorțul

Armin Nicoară, despre ce s-a întâmplat pe plajă, în Maldive

Armin Nicoară, despre ce s-a întâmplat pe plajă, în Maldive

[Sursa foto: Instagram]

Ce s-a întâmplat în Maldive

Artistul a povestit că s-a distrat de minune în Maldive, dar cu toate acestea a avut parte și de o serie de peripeții la malul mării.

„Mă bucur de această colaborare, pentru că s-au unit puterile și ne-au crescut forțele.(...) Ne bucurăm pentru că piesa este un succes. Melodia este cu dedicație pentru toate româncele, din fiecare zonă din România. Probleme nu am întâmpinat așa ceva foarte grav, doar puțin cu vremea pentru că am început să filmăm într-o zi și apoi ne-am oprit pentru că s-a înnorat și nu am mai reușit să filmăm până în ultima zi de concediu când am prin iar nori și ne-a încurcat un pic pentru că noi ne doream să fie numai doare. Era să rămânem fără videoclip. Chiar am vorbit să anulăm și să filmăm în țară, dar nu puteam să pierdem cu așa locație în Maldive", a mărturisit Armin, pentru WOWbiz.ro.

Artistul a mai povestit că s-a împrietenit cu două românce la nunțile cărora el și Claudia au cântat, iar acestea i-au însoțit în vacanță, acolo unde au participat și la clip.

„Fetele din videoclip care sunt alături de noi sunt două mirese la evenimentele cărora noi am cântat. Una este din Focșani și cealaltă din Brașov. Ele au fost cu noi în vacanță. Am legat o prietenie frumoasă după ce am cântat la nunțile lor și au fost și ei alături de noi, iar în videoclip s-au nimeri și ele, două românce din două zone diferite. Ne bucurăm că nea ieșit un videoclip extrem de frumos și sperăm să cântăm piesa la toate evenimentele. Toate fetele să danseze cu noi", a mai adăugat Armin Nicoară.

Armin Nicoară, despre ce s-a întâmplat pe plajă, în Maldive

Armin Nicoară, despre ce s-a întâmplat pe plajă, în Maldive

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „M-a prins Claudia…” Armin Nicoară, despre infidelitatea în cuplu


Abonează-te pe

Citește și:

„Sunt atât de obosită.” Georgiana Lobonț, despre ce s-a întâmplat în Maldive

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Unde au mers Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, imediat după întoarcerea din Maldive

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan sunt în extaz. Ce s-a întâmplat în viața artistei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
O veveriţă a fost găsită aproape îngheţată, pe un drum din Mediaş. Ce a făcut un sibian care a găsit-o?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri