“Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini

“Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini
“Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini

Oana Lis a fost la un pas de moarte, după ce o haită de câini au atacat-o.

Moartea Anei Oroș, femeia care și-a pierdut viața după ce a fost atacată de o haită de câini, a stârnit numeroase reacții agresive în mediul online, cât și în spațiul public, printre autorități. Întâmplarea tragică a avut loc în zona Lacului Morii din București, unde obișnuia să iasă la alergat și unde, în urmă cu ceva timp, trecuse printr-o experiență asemănătoare. Însă, în acea perioadă a scăpat cu viață datorită unor doi bicicliști au salvat-o de furia patrupezilor, ceea ce nu s-a mai întâmplat, din nefericire, și acum.

Oana Lis, salvată în ultimul moment de o haită de câini

În prezent, după ce cazul cumplit al femeii ucise de câini a stârnit vâlvă, s-au descoperit și multe alte situații, care ar fi putut sfârși la fel de tragic. Astfel, Oana Lis este vedeta care a hotărât, după moartea Anei, să vorbească în mod public despre experiența care a dus-o până în punctul de a-și pierde viața.

Citește și: Care este rezultatul autopsiei Anei Oroș, femeia care și-a pierdut viața din cauza unei haite de câini

Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cine este femeia care și-a pierdut viața, după ce a fost atacată de câini în București

Recent, Oana Lis a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că în urmă cu mai mult de douăzeci de ani, aceasta se îndrepta spre casă și a ales să folosească o scurtătură, însă o haită de 20 de câini au încolțit-o. Animalele au atacat-o, iar ea a fost găsită leșinată de un vecin, care a reușit să o salveze. Mai mult decât atât, vedeta a dezvăluit că omul văzuse toată scena șocantă de la fereastră, moment în care a sărit în ajutorul ei.

Așadar, din spusele ei, întreaga experiență a făcut-o ca din acel moment să trăiască cu o traumă și să îi fie frică de câini. Din acest motiv, Oana Lis consideră că astfel de cazuri nu trebuie să împartă lumea în două, iubitori de câini și oameni cărora le e teamă de ei, ci ar fi mult mai benefic dacă toată lumea s-ar uni pentru a găsi o soluție prin care viața oricărei persoane să nu fie pusă în pericol, nici a oamenilor dar nici a patrupedelor fără stăpân.

”În primul rând condoleanțe familiei doamnei Ana, care din păcate trece prin aceste momente grele. În al doilea rând, da, eu am avut un episod asemănător în urmă cu 20 de ani, când oricum erau mai mulți câini pe străzi, în care am fost mușcată. Am trecut pe o scurtătură unde era o groapă de gunoi, n-am știut, era în spatele unor blocuri și o haită de 20 de câini m-a atacat, eu am leșinat și am avut noroc că cineva m-a salvat, un vecin a văzut pe geam și a venit și i-a alungat, că altfel

poate nici eu nu aș fi fost astăzi. Din fericire nu mai sunt haite așa de câini prin oraș, cum erau înainte. Eu pot să zic că am rămas cu o fobie, o frică toată viața. Abia acum, de curând, reușesc să mângâi un câine și să-mi înving cât de cât frica, dar consider că frică trebuie să ți-o învingi într-un mediu securizat, totuși trebuie să avem grijă. Este un subiect foarte fierbinte și nu înțeleg de ce trebuie să ne împărțim între cei cărora ne e frică de câini și cei care iubesc câinii.
Trebuie să găsim o cale comună, în care să ne înțelegem cu toții”
, a spus Oana Lis, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: Breaking news despre Florin Piersic!- stirilekanald.ro

Citește și: “ Cei care au trecut prin asta știu!” Oana Lis, mărturisiri sincere legate de relația cu Viorel Lis

Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Este copilul a cărui mamă vei fi tu?” Oana Lis și Viorel Lis au adoptat un băiețel? Ce imagine a apărut pe rețelele de socializareCitește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

„Este copilul a cărui mamă vei fi tu?” Oana Lis și Viorel Lis au adoptat un băiețel? Ce imagine a apărut pe rețelele de socializare

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies