,,Ești tot ce am căutat vreodată”. Adriana Bahmuțeanu, din nou îndrăgostită? Ce spune vedeta despre fotografiile în care apare cu un bărbat

Adriana Bahmuteanu
Adriana Bahmuteanu, alaturi de un barbat

Adriana Bahmuțeanu este în culmea fericirii și iubește din nou. După marele scandal în care a fost implicată cu fostul ei iubit, acum și-a găsit cu adevărat liniștea și poate spune că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere.

Ea  îi mulțumește Divinității pentru ceea ce i se întâmplă acum, deoarece vedeta este îndrăgostită până peste cap.

Mesajul vedetei pentru iubitul său

Vedeta a făcut publice mai multe fotografii cu iubitul său, iar alături de ele a lăsat și un mesaj de-a dreptul siropos. Se pare că noul său iubit a făcut-o să resimtă dragostea adevărată și fericirea reală.

„Ești viața mea, ești tot ce am căutat vreodată. Vreau sa-mi trăiesc restul zilelor alături de tine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a scos în cale!", a fost mesajul care a însoțit fotografiile în care Adriana Bahmuțeanu este alături de bărbatul care i-a furat inima, fără a-i dezvălui acestuia identitatea.

Adriana Bahmuteanu
Adriana Bahmuteanu, declaratie de dragoste pentru iubit[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu, din nou îndrăgostită: „Ești tot ce am căutat vreodată”. Jurnalista s-a postat alături de noul iubit, pe internet

Ce a declarat iubitul vedetei, în urmă cu ceva timp

Bărbatul care a apărut în fotografii a dezvăluit în ce context a cunoscut-o pe Adriana Bahmuțeanu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„George (nr. este numele lui). Prin ceva prieteni comuni din SUA (n.r cum s-au cunoscut), trăiesc în California.

Deocamdată suntem prieteni. Dacă ne întâlnim peste 4-5 luni pot să vă dau un alt răspuns. (n.r dacă vor avea o relație). Sunt și eu în vacanță(...) Niciun plan.(...) Sincer să fiu, eu nici nu am știut de ea până acum 2-3 luni. Deci, nici nu am știut cum o cheamă ”, a declarat bărbatul misterios alături de care a fost surprinsă vedeta.

Se pare însă că atracția dintre ei a fost una foarte puternică, iar George din California a reușit să îi aducă o senzație de fericire enormă Adrianei Bahmuțeanu.

 

Adriana Bahmuțeanu, adevărul din spatele fotografiilor cu George

Adriana Bahmuțeanu a revenit la scurt timp după ce au apărut fotografiile pe contul ei și a dezvăluit că postarea nu îi aparține și că, atunci când va avea ceva de declarat, va face acest lucru. Vedeta susține că altcineva i-a accesat contul de Instagram și a postat acele fotografii fără acordul ei.

„Știu foarte bine despre cine este vorba, însă n-aș vrea să dau detalii încă, aștept ca domnii polițiști să-și facă treaba. Este o persoană foarte cunoscută, care în acest moment se răzbună pe mine și am identificat persoana. Dacă eu îl identific pe cel care mi-a furat paginile, le dau polițiștilor toate datele, iar ei timp de o lună nu fac nimic, iar eu sunt totuși persoană publică, la ce să ne așteptăm în cazul unui om obișnuit?! Are acces peste tot pentru că mi-a clonat și Whatsapp-ul.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Bănuiesc că un bărbat face asta”, a declarat ea, pentru un post TV.

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că bărbatul din imagini îi este un prieten extrem de bun.

„Habar nu am ce vrea să demonstreze. Eu dacă am ceva de comunicat, o să comunic eu. Postarea aceea cu bărbatul nu îmi aparține. În momentul în care voi avea un anunț important de făcut, credeți-mă că voi anunța eu în fața camerelor. Bărbatul din poze este un prieten foarte, foarte apropiat, atât pot să vă spun. Când o să fie cazul o să vă anunț”, a adăugat Adriana Bahmuțeanu.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu și Nikos Papadopoulos s-au despărțit!



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Silviu Prigoană, dezvăluiri despre momentul în care și-a pierdut piciorul: „Am fost în moarte clinică”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Adriana Bahmuțeanu nu și-a mai văzut copiii de două luni! Dorul este sfâșietor! „I-am strâns în brațe printre porțile de fier”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies